Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dupa słonia

w jakim celu ludzie się pobierają?

Polecane posty

Gość dupa słonia

zawsze mnie to ciekawi, o co im chodzi. przecież i tak przy pierwszym problemie jaki się pojawi wezmą rozwód więc pytam się, po co?

bo tak juz jest,bo tak trzeba,bo rodzina naciska.... Mozna wymieniać bez końca. Też się nad tym zastanawiam i po sobie wiem ze każdy ma indywidualne powody:)

xDD mówisz o ludziach, którzy nie zdają sobie sprawy z czym się wiąże ślub. to nie taka prosta sprawa. Niektórzy rzeczywiście tak robią, niektórzy są ze sobą do śmierci, niektórzy są ze sobą do śmierci bez ślubu... chociaż faktycznie, wzrasta ilośc rozwodów. to kwestia egoizmu. kiedyś dzieci od małego się uczyło, że muszą coś robic dla innych, dzieci miały w domu obowiązki, uczyły się dostosowywac do innych, szukac kompromisów, czasem rezygnowac z własnych planów na korzyśc innych a teraz tylko "nie patrz na innych i ucz się żebyś miał dobrze w życiu" no i takie są skutki. tłumy "biznesmenów" którzy patrzą tylko na własną dupę.

Gość dupa słonia
nie wiem, chyba chodzi o to, że biznesmanki szukają sponsorów na resztę życia, bo że 85% ludzi stojących przed ołtarzem nic nie wie o miłości to ja się domyślam