Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Keino

nie cierpię nastolatków!!!!!!!

Polecane posty

Gość Keino

nienawidzę nastolatków. Pryszczate to, bezczelne, impertyneckie i aroganckie, panoszą się wszędzie, chleja, zakłócają przestrzeń publiczną i wprowadzają zamieszanie. Siedziałam sobie dzisiaj na górze restauracji, cisza, spokój, miły nastrój. I kwadrans później wpada cała banda rozwrzeszczanych gimsrak. Wulgaryzmy latają w powietrzu jak muchy, szuranie krzesłami, wyzwiska, tumult. Już nie wspomnę w jaki sposób odzywali się do kelnerki. Zatrzymałam na nich wzrok na pół sekundy, to już usłyszałam komentarz: Dlaczego pani się cały czas patrzy w naszą stronę? WHAT THE FUCK???!!! Nie trawię tego gówniarstwa. Wróciłam do domu ze skopanym nastrojem, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Jeszcze bardziej zaczęłam dziękować Bogu że nie muszę się zajmować na codzien tym tałatajstwem, że nie jestem matka pyskującego, zbuntowanego nastolatka ( i nigdy nie będę), że mam ciszę i spokój. Ale wiem, że jutro, pojutrze, w najbliższej przyszłości znowu będę narażona na ich towarzystwo. Bo ta zaraza jest wszędzie . >.

Gość dziaddek
ty chyba masz 10lat nie?

Gość pełen relaks
nie znoszę tylko jednego, co mi łupie jakimś disco-polo czy innym disco nad głową :o

Gość Keino
mam 23

Gość dziaddek
to ich napierdalaj :)

A ja nie trawię takich sztywnych jak pogrzebacz babek :D i w dodatku tak młodych :D Ha! Gdybyś miała 40 lat spoko, ale 23? :D:D:D:D:D:D

Gość Myku
Ja za to widziałam i znałam osoby w Twoim wieku, które były bardziej irytujące niż niejeden nastolatek.

Gość Navya
dlaczego? nastolatki też ludzie ;) jeszcze z gimnazjum to może hołota ,ale np z liceum juz nie koniecznie

Gość Navya
zresztą bardzo miło wspominam liceum

Sztywnych???????? Jak się chce poszaleć, to nie trzeba od razu robić tego w chamski sposób. Ja szaleję i nie zakłócam przy tym porządku publicznego.

Gość a ilu buraków
na wyzszych uczelniach sie znajdzie !!

Gość Keino
nayarana: tak, jestes tolerancyjna bo chyba jeszcze zaden nastolatek nie natruł ci porządnie do dupy

Gość uuuuuu jaka ty musisz być
nieszcześliwa...:O żal mi ciebie .Jestem matką dwójki nastolatków i nie widze zeby sie tak zachowywali .To chyba sprawa wychowania nie sądzisz ...?

Gość Navya
nastolatki potrafią byc przyjazne nawet te najbardziej zbuntowane tylko trzeba z nimi znaleźć wspólny jezyk. nie być sztywnym ,byc choc troche podobnym do nich ( nie mówię ,że całkiem ,ale czasem też wyluzować) i jest ok w gimnazjum się wśród nich nie odnajdowałam dopiero w 3 klasie gim się odnalazłam i potem w liceum było pięknie. c te dyskoteki ,ta beztroska.. ahh ;)

Gość dziaddek
pewnie jakis nastolatek cie wydymal a teraz macie w dupie hahha

Sama jestem nastolatką :D Maladie jaki rodzaj szaleństwa preferujesz?:D

a dodam jeszcza ,ze specyfika mojej pracy zmusza do kontaktów z róznymi ludzmi .Powiem ci ,że dorośli są często bardziej upierdliwi niż młodzież.

Gość andrzejek15
mi sie zdaje ze staruchy sa upierdliwi

Gość a ja tam autorkę rozumiem
bo w większości nastolatkowie to nieokrzesana hołota 🖐️ i wiem co mówię bo mieszkam w okolicy liceum i gimnazjum, ludzie z tych szkół namiętnie okupują moje blokowisko i widzę jakimi chamami są. I owszem - to kwestia wychowania.

Sama często widziałam sytuacje kiedy młodziak wstydził sie za swoich rodziców ,:D Nie można tak uogólniać