Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prawdziwa i jedyna fanka Jenni

NOXELIA TY DZIWKO!

Polecane posty

miałam nie mieszać się dzisiaj w topiki ,ale już mnie krew tu zaleje ! Słuchajcie,nie obrażając nikogo z was, nie macie nic do roboty ,musicie czepiać się dziewczyny.Niech ze ma swój świat i niech będzie jaka chcę ,a poza tym widziałam jej zdjęcie, jest ładna , więc nie wiem co za halo robicie . Pytanie:czy w realu też byście rzucali się wyzwiskami jak jakieś niedojrzałe nastolatki/ Nie. Więc i tutaj dajcie dupie radę .Nie chcę się mądrzyć , bo ja też bywam dziwna i mam poronione pomysły, ale po prostu dajcie już spokój z Noxelią !Niech dziewczyna robi co chce,nic wam do tego no . Bądźcie mądrzejsi . Nie znacie jej jako osoby,więc nie macie prawa oceniać ,proste. Załóżcie topik: Noxelia odeszła do swojego życia, pokój jej spełnianiu się w świecie nietoperzy . . Nie róbcie bydła na tym forum , szacunku trochę ,można spokojniej załatwić pewne rzeczy ,a nie od razu dziwka!! Przesada lekka

Gość ee fanka przeginasz
koniec tego dobrego..... wystarczajaco juz duzo postow twoich sie nazbieralo mam dowody masz przejebane 🖐️

Gość fggfg
i bardzo dobrze niech ktoś w końcu zrobi porządek z tą idiotką bo faktycznie przesadza

nie widzicie ,że owa fanka podsycić chce w was złość? To jej strategia, jeśli zobaczy ,że jej topiki nie mają wzięcia to przestanie,tylko nie mieszajcie się w jej bagno! Niech pisze co chce,jak zobaczy ,że nikogo to nie rusza ,da sobie spokój.Jeśli nie,to wtedy można pomyśleć jak zrobić ,by w sprawie z fanką było pzamiatane:)