Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mozarella

Nie mogę się z tym pogodzić

Polecane posty

Na studiach byłam bardzo blisko z kolegą z grupy, potrafiliśmy godzinami dyskutować albo po prostu się bawić, był dla mnie kimś niesamowitym. Podobaliśmy się sobie, fizycznie i pod względem charakterów, ale ja byłam wtedy w związku, nieszczęśliwym, ale chciałam być lojalna. Powiedziałam mu, dokładnie 2 lata temu, że nie powinniśmy już być tak blisko, widywać się poza zajęciami, itp. Zrozumiał, chociaż powiedział mi, że mój związek się rozpadnie. Straciliśmy ze sobą kontakt. W tamtym roku nasze drogi zupełnie się rozeszły, ja wyjechałam na stypendium zagraniczne, on na praktyki, mój związek rzeczywiście się rozpadł. Ja kończę studia, on nie mam pojęcia co robi, chociaż mam go na facebooku. Bardzo mi go brakuje. Jestem już w nowym związku, ale łapię się, że nie jestem szczęśliwa, tęsknię za tamtym, porównuje mojego obecnego chłopaka do tamtego kolegi, brakuje mi w nim jego cech. Często mi się śni, ciągle myślę co by było gdyby... Nie wiem co z tym robić, starać się odzyskać kontakt czy próbować zapomnieć. Od 2 lat mi się nie udaje.

Gość zastanow sie czego chcesz
Ten chlopak moze juz miec calkiem inne zycie, dziewczyne i zapomniec o Tobie. Jezeli nie jestes szczesliwa ze swoim obecnym partnerem, moze warto przemyslec rozstanie i pobycie troche w "singielstwie". Moze spotkasz kogos kto dorowna "tamtemu"

nawet był taki film, normalnie kropka w kropkę (chyba z Meg Rayen), po co w chodziłaś w kolejny związek zamiast odszukać tego kolesia?

Myslalam, ze juz po wszystkim, ze jakos o nim zapomnialam, ze bedzie dobrze. Mam go na facebooku, ale on nigdy nie napisal nic pierwszy a ja nie chce mu sie narzucac, po tym jak juz go odrzucilam. Za miesiac mam obrone, nie wyobrazam sobie tego wszystkiego bez niego.

to napisz do niego jakąś neutralną wiadomość w stylu " co słychać" i po jego reakcji będziesz wiedziała jaki ma do Ciebie stosunek

Po powrocie ze stypendium oglądałam jego profil i skomentowałam jego zdjęcie, nie odpowiedział na to. Pytałam o niego znajomych, wszyscy mówią, że przedłużył praktyki...Głupie to, ale myśl o nim nie daje mi spokoju.

jak nie wykonasz żadnego konkretnego ruchu, to będziesz tak się zastanawiać do późnej starości, ja też nie odpowiedziałbym tylko na komentarz zdjęcia po tym jak go zbyłaś

Gość OneTwo
Kopnęłaś go dupę. Już po ptokach.

Gość tez uwazam ze powinnas o
nim zapomniec...odrzucilas raz jego uczucie i nie ma co gdybac. Zajmij sie swoim zyciem.