Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawostka letnia

jak ubrac noworodka latem?

Polecane posty

Gość ciekawostka letnia

Jestem mama dziewczynki, ktora sie urodzila zima. Czekam wlasnie na synka, ktory ma sie urodzic w lipcu. Nie mam pojecia jak ubrac noworodka latem ktore wyjdzie ze szpitala. Chodzi o to samo wyjscie.. Mozecie cos podpowiedziec?

Gość ciekawostka letnia
upppp... dziewczyny pomozcie.. szukam wlasnie kompleciuku na wyjscie ze szpitala.

Mój urodził się w upalnym sierpniu. Wtedy do października w sumie były upały... Gdy było poniżej 30 st ubierałam body/ kaftanik z długim rękawem i śpiochy lub sam pajacyk, a gdy powyżej- body z krótkim rękawem i śpiochy i ew. przykrywałam pieluszką tetrową. No i zawsze czapeczka

Gość boze.....................
zagrzewasz dziecko :/ ciekawe czy sama bys sie tak ubrała przeciez malenstwu jest tak za goraco. rodziłam w lipcu były upały malego ubierałam w body z krótkim rekawkiem, i do tego ewentualnie przykryc pieluszka dziecko w nosidelku

Gość boze.....................
http://babyonline.pl/niemowle_noworodek_artykul,5223.html tak jak pisze... jedna warstwe wiecej niz masz ty, czyli jak jest 25 stopni i masz lekką sukienke na ramiączkach to dziecku wystarczy body i pieluszka do przykrycia. naprawde w lecie jest ten komfort ze wkladasz malemu pampersa i koszulke z krutkim i gotowe :) ---ale to nie do wyjscia ze szpitala , na wyjscie najlepsze body krotkie

Gość rodzilam w lipcu tamtego roku
i byly upaly, jak wychodzilysmy do domu mała miała takiego jakby pajaca z krotkim rekawem i dlugimi nogawkami ale bez stopek. Do tego cienkie skarpetki. Potem w domu zakladalam body bez nogawek z krotkim rekawem lub na ramionka. Powyzej 30stopni to juz mała spala w samym pampersie, czasami przykryta pieluszka tetrowa, jak byl przeciag w domu. Na noc pajac lub body z dlugim rekawem, przykryta cienkim kocykiem. No i zawsze okno w domu otwarte, jedynie na czas kapieli zamykane i jakies pol godziny po