Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajajajajaja

mam cholerna ochote na calonocne igraszki:D

Polecane posty

Gość ajajajajaja

chce mi sie starsznnie,,, a nie ma jeszcze mojego faceta...a po drugie ostatnio nie satysfakcjonuje mnie z nim seks bo jest tylko palka niby na rozgrzanie a pozniej ma byc seks a anic nie ma. albo tylko raz i lol... a jestem kobieta z temperamentem... i lubie seks... jeden raz przez 3min to dla mnie o 100% za malo:) macie jakies propozycje zeby moj dawal rady wiecej razy. a wspomne ze ma dopiero 25lat. moze to byc wyniktegozejestesmy zesoba juz ponad 3lata??

Gość Piękny
powiedz ze masz ochote na anal

Gość ajajajajaja
ochote mam na wszystko...jesli tylko facet umie sie zabrac do tego jak trzeba:) a co do belkotu... to coz jesli nie rozumiesz to sie nie wypowiadaj..

Gość ajajajajaja
a jasniej to poprostu mam straszna ochote na seks ale moj facet jest 3minutowy i jedno razowy bo poniej wymieka. badz mowi do mnie zebym loda mu zrobila na rozgrzanie a pozniej seks itp tak tylko ze na lodziku sie konczy... albo 3minutowe to i tak dlugo jak dla niego... a ja jestem kobieta ktora lubi seks... nie mowi tu o przygodnych itp ze sie puszczam bo mam partnera od ponad 3 lat... ale od jakiegos czasu wogole mi nie sprawia przyjemnosci a orgazm moze mialam z dwa razy w calym zwiazku

Gość drecom
no to dziewie sie ja bym sie zabral u ciebie za wszystko i dlugo bym cie piescil :)

Gość bigbang21@o2.pl
moja kobieta też raczej słaba w tych sprawach i ja musze robić to za nas 2 ... jest bardzo ładna i jej wygląd mnie kręci ale nie potrafi być sexowna a do loda to sie zabiera tak długo ze odechciewa mi się i miękne. Nie wiem czemu taka jest ;pp orgazm daje jej za każdym razem sam też dochodze ale to nie jest to ;/ słaba ;/

tez robie tylko raz,ale tak dlugo jak tego wymaga moja kobieta