Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skazana na samotnosc30

Skazana na samotność??

Polecane posty

:)

niestety, obecnie mieszkam w Anglii, ale będę pamiętać, że na Śląsku, jak dobrze poszukam to mogę kogoś wartościowego znaleźć

nie w tym sensie pytałem, wręcz odwrotnie, ja mieszkam na Warmii tylko zauważyłem, że przynajmniej na kafe jest dużo samotnych kobiet właśnie ze Śląska

sorki, to się nie zrozumieliśmy :). Z Polski to ja z lubuskiego województwa pochodzę, Czyli na Śląsk mi nie tak znów daleko, wiec może mnie również to fatum dosięgło.

ja tylko na chwilkę na ten topik. Też jestem z Warmii , fajnie ,że jeszcze jest ktos z mojego regionu :)

WRZOSIK, tak jestem a co? a widzisz autorko, może przyczyna leży też w Twoim mysleniu małopozytywnym?

bahus , nic. Pierwszy raz czytam ,że ktoś też jest z Warmii.

Aha bahus i tu mnie przejrzałeś, bo jestem z natury pesymistką i to okropna. Może być i to. Jak tak mi piszecie i piszecie to coraz bardziej widzę, że to moja wina. Chyba czas popracować nad sobą.

Wrzosik- może masz racje, że jeszcze nie mój czas. Dzięki za dyskusje trochę mi otworzyła oczy, lecę pa wszystkim

WRZOSIK, skoro jesteśmy ziomalalmi to skoczyma na @

Gość zlossssssnica
hmmm moja relacja ze spotkania : patrzenie sobie głęboko w oczy, kolejno : jego ręka błądząca po moim udzie, plecach, głowa blisko ale trzymałam dystans, moja noga na ławce a na której on się potem ustawił tak by dotykała deliatnie jego krocza. widać,że szukał moich ust ale ja się nie dałam nawet pocałować. beznadzieja...

Złosssssnica nie załamuj się, gdzieś są normalni i myślę że trafimy na nich prędzej czy później. Bahus powiedział myśleć pozytywnie i ja zaczynam tę maksymę stosować.

Gość zlosssssssssnica
no chyba ten co się z nim spotkałam jest normalny ale to nie TO. widać,że bardziej go interesuje pod wzgl seksualnym niż intelekt. hmm no dobra moze lepiej zamiast mysleć pozytywnie , nie zawracac sobie gitary jakąś tam miłością albo jej brakiem ? :D