Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Koneserka męskich łydek

stukajaca lodowka

Polecane posty

Gość Koneserka męskich łydek
powiedzial co wiedzial i zostawil mnie ze szczekajaca lodowka:D typowy facet. dobranoc

Gość ciekawy_świata
A ze dobrze wiedzial to dobrze powiedzial:) PS Byłem w kibelku jeszcze:P Dobranoc:)

Gość inez.czarna
A to pech taka stukająca lodówka,ale niektóre modele tak niestety mają. Warto zwrócić uwagę na lodówki LG bo one są jednak najcichsze z tych wszystkich.

Gość lukreccjia
Moja nie stuka, tylko rzęzi. Najbardziej słychać wieczorami bo w dzień jak coś robię to mi aż tak nie przeszkadza, ale mamy aneks, więc raczej wolałabym, żeby było cicho w nocy. Faktycznie LG moa sporo fajnych modeli, ale trzeba wszystko sprawdzić.

Gość drovanna
Moja LG jest sprawdzona, pracuje już kilka lat i cały czas jednakowo cicho, w porównaniu do brzęczącej lodówki mojej siostry to niebo i ziemia.

Gość samosionka
Jeśli chcecie cichą i energooszczędną lodówkę to rozglądajcie się za Cappucino Lancaster z funkcją Smart Eco door podobno ma być niedługo w sprzedaży.

Gość halszka33
A masz może jakieś foto tej lodówki? Smart eco door to system podwójnych drzwi, ale ciekawe jak to w rzeczywistości wygląda.

Gość zufik
W sklepie już ja można obejrzeć, jest trochę droga, ale wykonana przepięknie.

Gość teresa_767
Cena adekwatna do jakości. Zawsze można wziąć na raty :-) Z pewnością jest to sprzęt dla wymagających, dbających o każdy szczegół. Prezentuje się świetnie.

Gość anielciaaa
Ja już mam z dwukolorowej polerowanej stali, tez świetna, wprawdzie nie ma aż tylu funkcji co ta lancaster, ale tez jest wysokiej jakości.

Gość kostkkka
Jeśli chodzi o ciche lodówki to tylko te z silnikiem liniowym są ciche, bo energia elektryczna jest bezpośrednio zamieniana na ruch liniowy, z pominięciem skomplikowanego, głośnego i awaryjnego układu mechanicznego