Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa

Dyskotekaaa bez chloppaka?

Polecane posty

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa

Opisze wam moja sytuacje. Mam 20 lat od pol roku chlopaka, zanim z nim bylam co tydzien jezdzilam na dyskoteke z moja przyjaciolka ... poznali my duzo fajnych ludzi, imprezy do rana, niezpomniane wspomnienia... I tak wam powiem ze bardzo tesknie zatamtymi starymi dobrymi czasami... Obecnie jezdze na dyskoteki z moim chlopakiem ale to nie to samo... jest zazdrosny o wszystko , rozmawiam ze starym znajomym juz ma problemy, ide do ubikacjion stoi pod wc;/ Powiem szczerze z elepiej bawilam z kiedys niz teraz z nim.,,,,Mam juz tego dosc,, dzis mu oznajmilam z ejutro jak zastarych dobrychczasow wybieram sie zmoja przyjaciolka na dyskoteke.... chlopak mowi zeTO JEST NIENORMALNE i ze nigdzieniepojade... powiedzcie mi czy to cos zlego ze chce sie pobawic najblizsza mi przyjacioka z ktora znam sie odprzedszkola???? obydwie bardzo tesknimy zastarymi czasami, zcasami sobie wspominamy.. Pytanko.. czy pozwoliliscie by jechac swoejj dziewczynie?

nie, tak samo jak ja bym swojego nie puściła samego na impreze.

Gość Żedżem?
A nie tęsknisz czasem za latami szkolnymi?

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
chociaz tego nie rozumiem ale dzieki.. wypowie sie ktos jeszcze?????

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
tesknie ... a co to ma do tego??/ :)

Gość adwqded
nie puszczaja. wiadomo po co sama chcesz jechać. i on tez wie.

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
no p co chcejecahc zeby sie pobawic!!! Mam dosc jak chodzi za mna krok w krok

Gość Wczekoladziezakochana
A jaka to zabawa, skoro od chłopaka z dala? hihi ;)

A jaka to zabawa, skoro od chłopaka z dala? hihi ;)

KURWA!

Ups. Wyrwało mi się. ^^

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
Normalna dyskoteka, nie takie lubudubu tylko taki bardziej pisoenki do tanczenia nie do skakania,, jak jestem z nim musze tylko z nim tanczyc , jak znajomy poprosi mnie do tanca musze odmowic, pogadac z nikim tez nie moge;/

Gość PolakprzezdużePY!
Użyj argumentacji! Zapraszam do mojego topiku!

Gość olaola89
ja nie uznaje w ogole takiego czegos, ze chlopak moze mi nie pozwolic gdzies wyjsc :/ tez jak jade na dyskoteke to po to zeby sobie potanczyc i fajnie sie pobawic. jednak wiekszosc osob jakie spotykam uwaza, ze jak sie jest para to juz wszedzie razem, ze jak to na impreze sama bez chlopaka/ sam bez dziewczyny itp. No litosci, kazdy poza wpolnym zyciem ma jeszcze swoje i dla mnie dopiero wtedy jest to jest zdrowy zwiazek :P

Gość Żedżem?
Użyj argumentacji, żeby pokazać mu jego postępowanie w niekorzystnym świetlne. Zapraszam do mojego toPIku!

Gość olaola89
i to jest jak najbardziej normalne, ze chcesz spedzic czas i pobawic sie z przyciolką, bez niego. Tylko porozmawiaj z nim o tym i mu wytlumacz jak ty to widzisz

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
olaola89 jedna ty mnie rozumiesz!!:) I myslisz tak jak ja....

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
wlasnie rozmawialam z nim do niego nic nie dociea, mowi z emam gow dupie, kolezank wazniejsza,, i czy chce z nim być! CHORE!!!!

Gość olaola89
jak ktos ma do tego takie podejscie, to faktycznie ciezko mu cos wytlumaczyc, sama tak mialam z moim bylym chlopakiem... powiedz mu, ze kolezanka nie jest wazniejsza, ale chcesz miec czas ktory spedzasz tylko z nia tak samo jak on moze sobie spedzic czas z kolegami. Chociaz jesli w gre whcodzi duza zazdrosc to kiepsko to widze

Gość olaola89
ide spac, tobie zycze zeby chlopak jednak cos zrozumial, masz 20 lat wiec to jest jeszcze czas zeby sie bawic, a nie pozwolic zamykac sie w zlotej klatce !! powodzenia

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
to jest chora zazdrosc a nie ma o co . SZKODA słów! Osattnio tylko podalam reke bylemu chlppakowi mojej siostry chcial sie przywitac, ten sie nastroszyl jak nie wiem co.. czuje sie jak pies na smyczy...

Gość Iwonmnkkkkkaaaaaaa
dzieki , zobaczymy co ztego wyjdzie ...tylko ja mam juz tego dosc, tych klotni, ciagle jest zaszdosny , ma pretensje nie wiadomo o co!!! mama mi mowi kiedy mam jezdzic na dyskoteki jak nie teraz? A że na chlopaka mam jeszczezcas... Ona etz mnie rozumie;p dobranoc...

Gość a ty chcesz być z takim
zakompleksionym gównem, które ma cię za szmatę? :D bo pomyśl, po co ten twój wspaniały chłopaczek stoi pod kiblem? myśli, że dajesz w nim dupy kolegom :O super sobie wybrałaś partnera, nie ma co