Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona pozadnie......

allegro brak odp

Polecane posty

kupiłam wczoraj przedmiot , placilam z allegro, wybralam dostawe kurierem. wiec pisze do tego goscia kiedy wysle itd ale od wczoraj zadnej odpowiedzi!!!! nic cisza :/ to prezent dla mamy 9i zalezalo mi na dostawie do jutra, bo pozniej w domu nikogo nie bedzie, ja mieszkam ponad 300km od domu, za te rzecz zapłaciłam sporo ... co o tym myslicie

Gość salianka
Zauważyłam,że najlepiej nie płacić przez Allegro tylko zaczekać na maila od sprzedającego z nr konta.Transakcja przebiega wtedy szybciej. Zawsze trzymaj całą korespondencję mailową w razie jakichś problemów. A na Allegro,jeśli przez dłuższy czas nie będzie odpowiedzi, możesz zgłosić nieprawidłowość i oni ingerują.Skutecznie - wiem z doświadczenia

Gość to zadzwon, a jesli nie jest
napisane ze wysyla od razu to prywatny ma chyba 7 dni, a firma 30 na wyslanie

Ja też miałam podobnie, zamówiłam w poniedziałek, kasę wpłaciłam we wtorek, były problemy, pisałam @ i esy do gościa i cisza, w końcu w piątek łaskawie napisał, że dziś wysyła, nie wysłał, wysłał w poniedziałek :o

zawsze było tak ze chwile potem dostawalam wiadomosc od sprzedajacego odnosnie kiedy wysle towar itd a tu cisza :/ ostatnia wiadomosc ze ten ktos otrzymał moja wpłate i zero jakiegos kontaktu, pisze do niego wiadomosci ze mim zalezy na szybkiej dostawie dlatego wybralam kuriera itd ale cisza...

Gość dddfdfdf
bo prezenty sie kupile z tydzien wczesniej wariatko

Gość dddfdfdf
kupuje* glupota nie boli 🖐️

sama jestes idiotką........ moja mama była w delegacji wiec odebrac by nie mogla... to sa jedyne 2 dni kiedy moze. ty pewnie w zyciu prezentu nie kupilas/les bo jestes sknera :p gówno mnie obchodzi co piszesz

Zjebałaś sprawę Ci powiem. Trzeba było to zamówić m-c wcześniej na swój adres a potem 2 dni wcześniej wysłać mamie priorytetem :o Zjebałaś

Gość dddfdfdf
ale jestes chamowata, dobrze ci tak szmato

Gość dddfdfdf
bo taka glupia mysli, ze ona jedyna kupuje u tego sprzedawcy i ze on nie ma innych klientow i tylko jej teraz bedzie szybko pakwoac i wysylac. puknij sie w swoj durny łeb

jestem w ciąży na podtrzymaniu, byłam wczesniej w szpitalu i nie miałabym nawet jak tego wykonac. a co do przesyłek to nie raz zamawialam kurierem i na drugi dzien juz wszystko bylo. a tutaj brak jakiegos kontaktu ze sprzedawca. a co ty masz 15 i pół i gardzisz tymi młodszymi :p idiotka

list ekonomiczny zawsze szedl gora 3dni... a kurierem to juz w ogole ekspresowo. ale widocznie trafialam na lepszych sprzedajacych ze od razu wysyłali. tu mnie najbardziej martwi brak kontaktu z tym czlowiekiem , nic nie odpisuje... zeby chociaz napisal ze np po weekendzie wysle czy cokolwiek innego a tu cisza... naprawde zawsze kurierem mialam dostawe na drugi dzien... a od jakiegos czasu czesto kupuje na allegro łózeczko, wozek itd wszystko przyszlo nastepnego dnia od wplacenia pieniedzy wiec dlatego teraz jestem zaniepokojona ze facet nic nie odpisuje

Gość bukaaa
Sprawdz kiedy facet logował się ostatnio. Może po prostu nie ma dostępu do netu? Albo zadzwoń, jeżeli to firma, to będzie miał podane numery telefonów.

logował się dzisiaj 20min temu... i zadnej wiadomosci nie wysłał :/ oj poczekam zobacze. nastepnym razem bede bardziej przewidywalna , tylko ze naprawde mialam dobre doswiadczenia z allegro i myslałam ze tak jest zawsze :p a tu lipa dzieki za te konkretne odpowiedzi, pozdrawiam

Gość to pracujcie dalej wszyscy
jak coś sprzedaje to zawsze wysyłam zaraz jak kasa wpłynie na konto i wysyłam maila z info ze wysłałam i podaje nr nadania wole kupowac właśnie u SS, najlepiej wysłac najpierw maila czy są w stanie coś od ręki wysłac, jeśli nei raczy odp to wiadomo że należy szukac u kogoś z lepszym podejsciem do klienta