Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON30lat

poznanie...

Polecane posty

Gość ON30lat

witam Was... chciałem się zwrócić do Was panie... poznałem 1,5 miesiąca temu kobietę... którą widywałem przez jakiś czas chodząc do pracy... zaczepiłem ją w tramwaju...umówiliśmy się na spotkanie...było miło, rozmowa drinki, wspólny powrót. Potem był święta, jakieś dni wolne... umawialiśmy się od 3 tygodni w weekendy, ale jakoś nie wychodziło... każdemu coś wypadało...po 1,5 miesiąca spotkaliśmy się drugi raz... było bardzo fajne spotkanko...czas zleciał szybko, dużo wspólnych tematów....więc ogólnie pozytywnie... tylko czy to normalne, gdy się jeszcze tak dobrze nie znamy, że sama pierwsza nie napisze, nie odezwie się do mnie... i że czasami, jak coś napiszę pierwszy to czuje się że się narzucam...a naprawdę mi zależy... na Niej...? Czy Kobiety w ten sposób grają niedostępną? ...nasze relacje są dość obiecujące, ale że ja 30lat..ona 28lat.. nie zachowujemy się jak 18latki... szalone spotkania, może zacząć być spontanicznym?.. dziękuję za wszelkie wskazówki :)

Wiesz co możliwe,że właśnie w ten sposób che Cie pokazać ,że jest niby niedostępna ,albo po prostu czeka na Twój ruch ,więc to jest całkiem normalne:) Może być też tak,że ona się zastanawia nad tą waszą znajomością ,czy warto dalej to ciągnąć , proponuje się odezwać do niej i dobrze obserwować teraz jej zachowanie:)

Gość ON30lat
naprawdę fajne forum...tak szybko uzyskuje odpowiedź :) dziękuje "kocie oczy"... bycie niedostępną to na pewno jeden z możliwości, chodź myśli się że to brak zainteresowania...może dlatego że ja jestem dość spontaniczny i trochę romantyczny...:) a odpowiadanie na smsy na drugi dzień nie jest dla mnie aż takie normalne... Nic nie mam do stracenia, więc będę się odzywał z własnej inicjatywy...

Gość słodkogorzko
no i super .... napisz do niej ;)

wiesz drobiazg:) a swoją drogą kobiety lubią jak widać,że facet się stara,także odezwij się;)

Ja za swoją łaziłem ze 3 lata ;] Szwagier wtedy mówił "w końcu wychodzisz" No i wychodziłem. A bywałem mocno natrętny...

Ty też wychodzisz, może ona na razie stwarza pozory,,zimnej'' królowej '' ,ale pewnie czeka na Twoje kroki:)powodzenia:)

jaca______jaca_____ Poszukaj sobie kolesia który ci poda i nie wcinaj się wszędzie z durnymi tekstami

Gość ON30lat
dzięki "Ruslan", mam jednak nadzieje że nie potrwa to tak długo :) czasami warto delektować się okresem poznania...ale muszę mieć jakieś sygnały zainteresowania, czego jednym z przejawów w XXI wieku jest kontakt telefoniczny, sms... "kocie..." Ona zimną nie jest, ale to dla mnie duże wyzwanie, bo po 5 letnim związku...trzeba walczyć od nowa :) i nowa Kobieta, to nowe zwyczaje i charakter ...

A no to inna sprawa ,ale pokaż swój silny charakter i nie poddawaj się :) a co do jacy ,załóż własny topik i tam prezentuj swe braki erotyczne:)

ON30lat Nie mówię że też ma to tyle trwać. U mnie to troche zagmatwane było... Miałem na myśli żebyś próbował. Przecież ona może myśleć że np nie wypada się od razu odzywać, albo że facet powinien za nią latać a ona ma udawać niedostępną... Kto wie. Jaca Możesz po polsku?

jaca jaca może byś tak wykazał się jakimś intelektem i błysnął czymś normalnym ,a Ty ciągle o jednym ;/ niesmaczne

Gość ON30lat
jasne jasne, trzeba próbować... do odważnych świat należy :) a jak wyjdzie to czas pokaże...