Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komoda

sprzedam wódke na wesele

Polecane posty

Gość komoda

wódka Helsinki 1l 40zl 90 sztuk po 10 butelek w oryginalnym kartonie 516 232 704

Gość Baba vacac
Za drogo

Gość polaaaaolaaaa
a czemu sprzedajesz?

Gość komoda
nie jest już potrzebna na uroczystość na którą została kupiona więc muszę oddsprzedać

Jest jeden problem. W Polsce nie wolno handlować alkoholem, bez względu na to skąd pochodzi i jakie są jego ilości. Nawet w twojej sytuacji potrzebna jest koncesja. I jak trafisz na mendę, to może cię wrobić, a za to grozi niezła kara (przestępstwo skarbowe). Zrozum, ty możesz być po prostu cwaniakiem, który handluje nielegalnie przemyconym alkoholem. Nie ważne, czy tak jest, tłumaczył się będziesz przed prokuratorem, a moderatorom ja bym proponował lepsze filtrowanie podobnych tematów. Nie ustanawiałem w Polsce prawa, a więc opinie na te tematy mnie nie interesują.

Gość Jan 3eci SobieSki
też niewiem co zrobić z 10 kartonami wódki z wesela wypić nie wypije rozdać nie rozdam wypadało by sprzedać a nie można niezła kiszka co ...

Gość Bydgoszczanin
kupię wódkę na wesele w dobrej cenie (DeLux, żubrówka itd.) w każdej ilości (do 180 butelek 0,5L maksymalnie) BYDGOSZCZ

Gość gość
:)tyle lat po komunie a nadal o komunistyczne myslenie 555 www.youtube.com/watch?v=hKlbr5Ip8nY

Gość Marcin123456
Witam, Mam "wode" Wyborową 0,5l w kartonach. Ok.10-12 kartonów co daje ~150-180but. Oryginalna - zostało z przyjęcia :) Cena do negocjacji. @ yogishagy@poczta.fm

Gość potrzebna wodka
Kupie wódke na wesele 0,5L , de luxe , krupnik , stock, zobrowka, soplica , 100 szt. Kontak : argus2010@o2.pl