Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska kaafeteryyjanka

CO DZIS JEDLISCIE?

Polecane posty

na sniadanie, obiad, pomiedzy posilkami? zwracacie uwage na to co jecie?

Gość a ja powiem takkkk
duze pudlo lodow algida smietankowo truskawkowych i tyle ale to bylo najwieksze opakowanie

Gość Cnotkaniewydymuszka
Chleb z serem, pomidorem i ogorkiem na sniadanie i po obiedzie, loda oraz kartofle i sledzia w smietanie na obiad.

Płatki z mlekiem i banana. Mama rozmraża lodówkę i za bardzo nie ma co jeść :(

ja dziś nie za dużo:) śniadanie- herbata i 2 kanapki z szynką, serem brie, pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem później ciasto domowej roboty, baton mars obiad- ziemniaki ze śledziem w śmietanie zaraz zrobię ciasto francuskie zapiekane z pomidorami i mozzarellą :)

Gość pokojóka z hotelu etorick
ja z nutelle niemiecką jadlam....mam ochcote na sąłtke z pory ale boje sie:( warzywa w dojczach zarazone

Gość stokrotka97.97
hmm.. sniadania nie jadlam, kolo 13 loda z automatu, jakies pol godizny temu imperiala w platkach kukurydzianych z serem i zlolami w srodku + mlode ziemniaki z koperkiem. Tyle ;)

Gość kejli!!!!!!
hmmm płatki z otębami, tubke mleka w tubce, 2 naleśniki, 2 kromki chelba z pomidorem. to narazie :classic_cool:

o sledzia to bym zjadla:)

Gość Koneserka męskich łydek
kalafiorka z mlodymi ziemniakami i salatka z pomidorów a w piekarniku pachnie ciasto czekoladowe :)

Gość zxderr
Rano kromkę chleba z masłem, sałatą, rzodkiewką, jajkiem i pomidorem:) Do tego herbata. W międzyczasie paluszki i ze dwie czekoladki;) około 15 pierogi z serem. Teraz wciagnełam dwie kanapki z białym serem i ketchupem i kolejną czekoladkę. Zapiłam herbatą:) Generalnie nie mam zbytnio apetytu bo od kilku dni męczy mnie ból brzucha i biegunka :( Normalnie jem zdecydowanie więcej

Gość i ja następna
dwie bułki kukurydziane, 1 kanapka z pomidorem, 1 kanapka z frankfurterkiem, 2 kawy, bawarka.

Gość sxdcvbnm,nbvczxsxcvbnm
kanapka z zoltym serem i kiszonym ogorkiem platki pelnoziarniste z bananem w mleku avokado zupa ogorkowa 2 1/2 placka ziemniaczanego z cukrem 2 skrzydelka gotowane chipsy-male hehe ....i to nie koniec :-)

Gość ja jadłem ludzkie płody
takie płody (juz zdechłe) dobre są na grill obrzucić albo w marynate wj**ać przed szamą. takie one są - takie a'la perliczka - delikatne w ch*j i kruchutkie j**ane

Gość platki kukurydziane na sniadan
ie, jablko i ziemniaki z jajkiem+kefir na kolacje jak cos w ogole zjem to pewnie tez platki z mlekiem. bida w domu.

Gość jem pierogi...
z serem i zimniakami a do tego smietana 18% posypana pieprzem i kucharkiem. pycha.:D