Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weryfunny122234

DZIŚ WSZYSCY PATRZELI NA MOJE CYCKI

Polecane posty

Gość weryfunny122234

faceci kobiety małolaty babcie i dziadki ludzie za szybami w kawiarni fagasy łby z samochodów wystawiali.Urodziłam ponad 4 miechy temu po 2 tyg pokarm mi zanikł.Moje piersi po porodzie są niezłe szkoda że mojego ze mną nie było to by zobaczył jaką mamuśka robi furrore

Gość simply the best
Jak juz to patrzyli:O

Gość wspolczucia dla dziecka
tak pustej mamuski:D

Gość sssdsdsdsd
dojna krowa

Gość Tratatatata
i co nam do tego? ;o

tak to jest z nimi, pokazesz kawalek cycka, tylka i juz jezor maja na wierzchu:/

Gość weryfunny122234
jestem bardzo inteligentna i piękna sądze że moja cora będzie sie cieszyć z atrakcyjnej mamuśki dodam że dziś wyszłam na miasto po kosmetyki dla małej pierwszy raz od porodu i nie byłam wyzywająco ubrana widać że piszą rozwalone po ciąży paskudy albo płaskie jak deska zazdrośnice bujajcie sie hehehe to że kobieta urodziła nie znaczy że nie musi już o siebie dbać i ładnie wyglądać tak?a ja sie podobam wszystkim facetom zawsze miałam figure jak z playboya a po porodzie jeszcze lepszą jestem śliczna i naturalna turlajcie dropsa głupie maciory zamiast piedrdolić weźcie sie za sadło swe hhehehahahheahaehehhaehehehha

Gość weryfunny122234
każda kobiete powinna robić wiele żeby po porodzie wyglądać fantastycznie a nie tonąć w kompleksach leniom sie nic robic nie chce i pierdolą farmazony jestem super mamą wszystko w domu ogarniami za siebie też sie wziełam już w kilka godzin po porodzie wygoliłam cipke bo mnie to wkurzalo( byłam nacinana)ponad tydzień po uprawialiśmy sex rodziłam jak każda w bólach 11 godzin ale nie pierdole jak te wszystkie delikatne bo mnie to wkurwia na maksa użalanie sie nad sobą bo urodziły głupie baby

Gość fsdfds
twój czas minął .. Jestes juz zuzyta .. Faceci ogladaja sie za mlodymi a nie dzieciatymi

Gość weryfunny1222212
ja mam 22 lata i wszyscy sie za mną oglądają jestem fajna laska i wszyscy mnie kochają jestem miła i uczynna zawsze uśmiechnięta chętnie pomagam i rozmawiam o wszystkim i o niczym nikogo nie olewam jestem czadowa i kocham moją córeczke najbardziej na świecie mylisz sie TO JEST MÓJ CZAS a jak i mój czas minie będe siedziała na balkonie i szczęśliwa patrzyła na bawiące sie wnuki ;)

Gość dcfbhnjkmlnbvc
jestes mila? sądząc po Twoich wypowiedziach idrobine mijasz się z prawdą.

Gość weryfunny1222212
bo używam wulgaryzmów?ja chce żeby babki sie za siebie wzieły a nie potępiały i ukrywały sie pod worami w każdej jest potencjał chce was wkurzyć żebyście sie nie marnowały do cholery całe życie przed wami

Gość weryfunny1222212
to że urodziłyśmy nie znaczy że musimy być nieatrakcyjne i zużyte co za pierdolenie głupot

Gość nie kazda ma potencjał
ja nie mam, nie mam cycków i nikt sie na mnie nie gapi :(

Gość tataratattata
pierwszy raz wyszlas z domu po 4 miesiacach??!! :D tyle kisilas w domu dzieciaka????

Gość obama prezydentowa
MLEKO Z CYCKA CI LECIALO i piekna plame mialas na cycu durna babo

Gość rumpelsitilska
to jeszcze nic:D tydzien po porodzie krwawiąca pukala sie z facetem mimo iz mogla dostac zakażenia :( zalosne

Gość tytytyty?????
każda może cos ze sobą zrobić żeby wyglądac o niebo lepiej swego czasu gyłam najbrzydszą dziewczyną w średniej chciałam to poprawić wydepilowałam brwi pofarbowałam włosy na jakiś buraczkowy i je opitoliłam efekt był jeszcze gorszy w końcu doszłam do wniosku \że sama się oszpeciłam do mojej twarzy wcale nie pasują cienkie brwi ten kolor włosów to pasakra a i długośc nie dodaje mi uroku zapuściłam włosy wróciłam do naturalnego koloru przestałam wyskubywać brwi zaczełam nosić ciuchy eksponujące figure i używać samoopalacza efekt?z brzyduli stałam stałam sie laską której foto pojawiło sie w ckmie nikt mnie nie poznaje ze starych znajomych nie wszystko co innym i nam pasuje

Gość weryfunny122122
przestańcie zazdrościć moje piersi są cudne żadne mleko nie cieknie bo nie karmie cyckiem śmieszycie mnie zazdrośnice zawsze byłam śliczna i zgrabna i nie ma faceta który sie za mną nie obejrzy waszym kolesiom też ślina leci na mój widok rozumiem was i waszą zazdrość żal wam dupy ściska bo wy nie macie takich sytuacji mieszkam w mielnie z małą codziennie jestem na dworza napisalam że pierwszy raz wyjechałam NA MIASTO a mielno miastem nie jest

Gość no to gratuluję
samouwielbienia, a co na to twój mąż? Nie jest zazdrosny?

Gość weryfunny122122
szybko mi przestała krew lecieć po porodzie po 4 dniach prawie nic ja nie z tych delikatnych co pól roku po porodzie a one sie boją dać swojemu ojojojo a potem jęćzą że je zdradzają oziębłość trudna sprawa

Gość banaba
ojojjo a potem krowy wydojilas i swinki nakarmilas:)dobra baba wracaj do chlywika

Gość weryfunny122122
mój mężczyzna mnie uwielbia i cieszy sie że dbam o siebie bo wie że robie to dla niego a i ja sie dobrze czuje gdy fajnie wyglądam lubi pokazać że ma ładną kobite jak każdy lubi jak sie za mną oglądają nie wiem czemu zamiast wylewać jad nie robicie już brzuszków ja uwielbiam matamorfozy kobiet ktore zrobily coś z niczego i pokazały że ich czas nie miną choć są mamami

Gość weryfunny122122
banaba krowami nikt sie w mielnie nie zajmuje jak wszyscy tu mamy swój biznes krowy to mam w rodzinnej miejscowości zapraszam możesz posprzątać w oborze schudniesz przy okazji

Gość no to gratuluję
zmieniam zdanie ja Ci współczuję, naprawdę. W życiu nie chciałabym aby mój mąż chciał by oglądali się za mną inni - każdy facet wie co takie oglądanie oznacza. Mądry mężczyzna chowa swoje skarby a nie pokazuje innym, no ale cóż widocznie pasujecie do siebie.

Gość bleeehehehh
22 lata bozeee;/ zmarnowalas sobie zycie bachorem........

Gość banaba
w oborze trzymie sie krowy :D jak ty to dobrze wiesz:D mieszkasz tam zapewne:D

Gość no to gratuluję
a i jeszcze jedno - nie jesteś piękna bo piękna to jest kobieta tylko wtedy gdy ma urodę i bogate wnętrze - a po Twoich wypowiedziach i braku kultury wynikać może jedynie ze jesteś atrakcyjna. i tyle w temacie

Gość miki rourk
a ja chciałbym żeby inni pożądali mojej babki nie ma to jak inni mają gula widząc atrakcyjną ZAJĘTĄ babke i zazdroszczą mu bo sami mają maszkare

Gość miki rourk
banaba spierdalaj szmato i zabierz swój jad pewnie jestes stara i odpychająca wypierdalaj do lamusa