Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem że robię jej reklamę

mądrości Kocich Oczu 94

Polecane posty

Gość wiem że robię jej reklamę

W końcu humor mi się poprawił :-D Gówniara ma 17 lat i pewnie stara się tak "dojrzale" wypowiadać, tylko że nie do końca jej to wychodzi. internet to skupisko braku kultury więc na razie moje środowisko erotyczne jest ubogie teraz następuje realizacja moich planów a tymczasem idę zatopić moje nieidealne ciałko w pianie może zostałam odgadniona przez kogoś długo już bytujecie na tym forum? Jeśli coś ciekawego w moim życiu się stanie ,opiszę to znowu i pewnie znów będzie to długie uczepili jej się jak kwiatu bąk

Gość kukurykuuuu
pewnie jakaś zakompleksiona okularnica, czy tak czy tak trza ja rozdziewiczyć.Tu.Publicznie.

Gość kejli!!!!!!
dajcie lasce juz spokoj.

kocie oczy 94 Przyzwyczajaj się, albo szukaj innego forum.

Gość dama pink
eej co Wy od niej chcecie?ona jest fajna:)!!i nie czepiac sie jej bo Wam...!!!

Gość pierwotniak to przy was einste
n kocie oczy nie przejmuj sie tu 99% to zjeby i debile ktorzy gadaja o spermi kupie fiucie i swedzacej macicy :D

Gość .ANAL i ZATORr..,
ty jestes jakoś tak dziwnie pierdolnięta koleżanko oczy 94

to sie przyzwyczajaj :D ewa,33 wydaje sie oscjla ale jest super podobnie jak zdesperowana zona domowa jennifer very lucky star karola na gotowaniu laski zapodaja suoer przepisy margolka gizula888 quantanemera emmi kaciaa i inne :) anal i zator tez jest calkiem spox jak chce leviattan jest bardzo mily :) mila jak zawsze tez ok podobnie jak mayor of london carrie ma odchyly ale ujdzie ;)

Gość dama pink
co za ludzie...

a na noxelie nawet uwafi nie zwracaj bron boze nie wklejaj swoich fotek bo bedzie ze jestes za greuba za chuda za szczupla zes pasztet nie pasztet ze masz krzywe oczy wlosy zeby odpowiednia czesc ciala wstaw ;) i 3m sie cieplo to forum to k\zlepek debili ale fajne ludki czasem sie trafiaja noxi jest jebnieta twierdziz e jest wampirem zreszta podesla ci tu ludzie linki :D kitana2000 powaznie chora ale jest ok ;) sosss jest super :) popros zeby ci podeslali linki co jemu odwineli :D

Gość s.p.m.a
kocie oczy to noxelia,już zbadane na innym temacie.Udaje inna osobę,ale jak ją wkurzysz to wychodzi cała noxi.

anal i zatorr juz sie nie wymnadrzaj bo fajny ludek jestes jak chcesz :)

Gość .ANAL i ZATORr..,
fajny to jest mercedes slr,a ja jestem piękny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość s.p.m.a
Jasne,jasne Anka,czaruj dalej.

anal hummer fajniejszy lady love dziewczyna portugalczyka ratowniczka medyczna oblubienica tes sa normalne :D jak na to forum a margolka i kacia zasypia cie przepisami kulinarnymi najwieksza niedojde naucza wszystkiego :)

Kocie oczy :) czym Ty sie przejmujesz :) ja na Twoim miejscu bym nawet nie komentowała :)

O nowy ludek na forum :) Czesc jak leci ja jestem kaciaa :)witaj czesc karola czesc anal i zator co slychac ciekawego karola jak placki wyszly :)?

troszkę mnie ona irytuje. dziewczyna pewnie chce dobrze, ale ja osobiście nie chcę słuchać rad 17-latki, uważam, że za mało jeszcze widziała i za mało przeżyła - świadczy o tym infantylność, jaka wypływa z niektórych jej postów.

o w mordke jeza ktos tu mnie wymienil i to z sympatia :D Ale jaja nie wierze :D screeny musze zrobic na wieczna pamiatke :)

oj tam mokra wyrobi sie po kilku dniach na forum ;) wiek nie znaczy o dojrzalosci ;)

z tym przezywaniem to nie do konca sie zgadzam ,troche tego bylo ,zwlaszcza choroba ,ale nie bede juz nic pisac na ten temat. Jak chcecie moge byc ta noxelia i mozecie mnie gnoic ,przezyje no;) tez Cie witam :)

Znow Noxelie jada???? :D ehhhhh, przyzwyczjaja sie jada tu kazdego kto z zsensem pisze ja jestem zwym dowodem w niektorych tematach podobnie jak noxelia ewcia, 33 i inni :D olej :D

:D spadam musze skoczyc do sklepu i cosik jeszcze zrobic i moje kocie nakarmic :) Jak Ty to forum oszolomow odkrylas dziewczyno??? :D :D :D Ostrzegam ono uzaleznia i to cholernie :D