Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poziomka879887

romans z straszym facetem

Polecane posty

Gość poziomka879887

hej. Dostalam propozycje romansu od lekarza po 30stce. nie jestem w zwiazku z nikim... facetowi niczego nie brakuje ale nie jeststem pewna czy bym dobrze zrobila... za soba mam 3.5letni zwiazek. wspomne ze mam 20lat. jeszcze nie bylam z gosciem o dobre pare lat starszym?? moze jest ktos w podobnej sytuacji alblo byl?? co zrobic? isc na calosc?? czy podziekowac?? i nie chodzi tu o kase itp poniewaz sama sie utrzymuje i mieszkanie. z jednej strony chcialabym sprobowac ale z drogiej cos mnie powstrzymuje... nie wiem co zrobic;/

A skąd my mamy wiedziec? Mieszkamy w twojej głowie i sercu? :O Nawet cię nie znamy. :O Ogarnij się i sama wybierz to, czego chcesz. Trudne? Nie ma za co. PS. Nie zapomnij mi napisać jaka jestem tępa. 🖐️

Gość j_ulka
romans z 30 latkiem ??? 20 latka??? i nic z tego nie będziesz miała???to co ??? chcesz żeby cię pukał bo jest lekarzem????taaaaa i pewnie ma żonę skoro propozycja romansu:D następna głupią pipa,facet rece zaciera ze zamoczy:D

Gość poziomka879887
tak wiem ze sama musze zdecydowac ale chodzilo mi czy ktos z was mial romans ze starszym gosciem?? i jak bylo??

Gość obama prezydentowa
vera-icona jestes tepa,kobieta zadala normalne pytanie,a kto ciebie zna? wszyscy tu jestesmy anonimowo

Nawet jesli ktos miał to co z tego? Kazdy człowiek jest różny od drugiego. Jak dorosniesz to zrozumiesz.

Gość poziomka879887
i nie dlatego ze jest lekarzem bo mi to rybka jaki ma zawod.. jest atrakcyjny... i po rozwodzie. i wiem ze gosc ma wygurowane o sobie mniemanie bo mysli ze jest lekarzem to wszytko mu wolno i ze kazda moze miec. nie lubie takiego czegos ale ten jest niezly okaz.

Gość obama prezydentowa
A TEN DOKTORE MA ZONE?

Gość poziomka879887
i poprostu sie pytam czy ktos tak mial i jak bylo?? tyle nic innego!! i z gory dziekuje

Gość poziomka879887
po rozwodzie jest

Gość pomocnapomoc
ja byłam. Jeśli chodzi o seks to jest super :D

Rozwodnicy nie rokują najlepiej. Ja sie zastanawiam o czym rozmawiacie. :O No, chyba, ze nie rozmawiacie. Można i tak.:D

Gość obama prezydentowa
A KONKRETNIE chodzi mu tylko o romans czy ma jakies glebsze zamiary?

Gość psycholog:)
daj mu:D:D::D niech moczy:D szczególnie jak ma wysokie mniemanie o sobie i nie rusza byle czego bo jest lekarzem:D:D:D:D przynajmniej zrobi ci zaszczyt ze sie zleje na ciebie:D::D

Poziomka, jestem po romansie ze starszym facetem i to o 18 lat (mam 25) i powiem ci ze seks jest zajeb... Ja bym przyjeła propozycje :)

Gość Nocny pukacz
A co pukaj sie ze starszym lekarzem! Żonkę już ma. pozyję ma, kasę ma, auto a może trzy ma, wycieczki ma w doopie, bo nudne, zegarek też, kanarka w klatce ma, rower ma, pluszowego misia też, do kolecji tylko młodej zabaweczki mu brakuje, młodej cipki, jeszcze to i będzie miał wszystko. Ale muszę przyznać, że mercedes i mlody kurwiszon to najważniejsze zabawki1 Jak ja mu zazdroszczę!!! Boże to nie sprawiedliwe!!!

Gość banaba
pewnie ma glębsze zamiary:D analne:D

Gość pisarz_gminny
Facio chce ją tylko pukać. Ktoś taki nie będzie miał głębszych zamiarów wobec dziewuchy co nie umie się gramatycznie wysłowić. O ortach nie wspomnę.

Gość banaba
nocny pukacz-ja tez:D muszę poudawać lekarza:D to jara młode cipki:D

Gość pisarz_gminny
Nocny Pukacz - trza było iść na medycynę a nie zazdrościć teraz.

Gość psycholog:)
ja tam nie muszę udawać ja jestem dochtorem:) mogę pobada drogie Panie do lat 20:) doogłębnie

Gość Nocny pukacz
Masz rację Gminny_pisarzu! Trza było iśc na medycynę, a w inżyniery!!! Mea culpa,mea culpa!! Ale co kurka na wacie, pozadrościć młodej szpary nie mogę? Ale bym teraz taką świerzą 20 polizał, może włożył z 1 cm, i pewno rozpłakał ze szczęścia. Jak dobrze być dochtorem!

Gość Nocny pukacz
przepraszam, za "świeżą"!

Gość poziomka879887
ok dzieki za obelgi, rady itp... juz podziekowalam na NIE:) ale wasze komentarze sa jak dobry 'kubel zimnej wody" dzieki:P pozdro

Gość banaba
bo my ci tu jak to ze strony faceta dziewczyno pokazali!!!!dasz mu coś nie mając w zamian nic,chociaż każdy z nas chętnie by tam sie z nim zamienił:D i chocby z 1 cm:D:D:D hhehehe

Gość banaba
faktycznie:D trochę spermy dostanie:D i to nie byle jakiej:D dochtorskiej!!!!

Gość poziomka879887
O to chodzi ze wlasnie zdawalam sobie sprawe z tego ze nic nie mam z tego... tylko dam sie wydupczyc z pare razy jak sie znudze to by sobie znalazł inna. a mi powiedzial "pa". a nie jestem dziewczyna ,ktora sie puszcza. do tej pory bylam z jednym partnerem i nigdy go nie zdradzilam. przez 3lata ponad. mam swoje zasady. Chcialam znac zdanie osob postronnych:) i dzieki wam wielkie:) buzka

Gość ANNA SANNA
widzisz przy okazji rozwiano tutaj nieco brutalnie- ale jednak-i moje wątpliwości:) dzięki autorko i osobom odpowiadającym:)