Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ayuna

Walczę o lepszą siebie!

Polecane posty

Zamierzam schudnąć. Aktualnie jest źle. Ważę dużo za dużo. A było kiedyś mniej. Źle się czuję ze swoim wyglądem. Zaczynam dietę po raz pięć tysięcy czterdziesty ósmy. Ale tym razem musi mi się udać. Mam wielkie motywacje. Oto one: - najważniejsza: chcę się dobrze ze sobą czuć, cieszyć się, że wychodzę na dwór i przebywam wśród ludzi a nie martwić się, co i gdzie mi się wylewa ze spodni - niedługo koniec roku akademickiego, będą wakacje i zacznie się rok następny, więc po powrocie z wakacji mam zaskoczyć wszystkich nowym wyglądem - przymierzałam dziś spodnie rozmiar 34, które ledwo na sobie dopięłam. były piękne a nie mogłam ich kupić, muszę schudnąć żeby były moje - pod koniec września będę mieć sesję fotograficzną i nie chcę na niej wyglądać jak mały słonik - moi znajomi wiedzą, że wiecznie się odchudzam, ale efektów jakoś nie widać, pewnie myślą, jaka to jestem słaba, bo nie mogę sobie odmówić jedzenia - no i brakuje mi tych pięknych komentarzy na temat mojej chudości. Udowodnię wszystkim, że mogę i potrafię schudnąć. Postaram się ogólnie jak najmniej jeść, nie będzie to jakaś konkretna dieta. Zawsze coś na śniadanie, malutko na obiad, żadnej kolacji. Zero słodyczy. Potraktuję to miejsce jako pamiętnik. Mobilizacja musi być. Jeśli ktoś chce dołączyć to gorąco zapraszam.

Gość miła od dziś
przynajmniej 4 małe posiłki dziennie, polecam też dużo ruchu, ja schudłam 9 kg w 1,5 m-ca i utrzymuję wagę, przesadzasz z tymi spodniami 34, ja mam 36 i wszyscy mówią, że jak szkieletor wyglądam:) ale czuję się świetnie, powodzenia

Gość ajajjaja ejj jeej
a ile masz lat i ile warzysz? ja mam ten sam problem. ja ostatnio przytylam i nie moge sie pozbierac :/ chce zchudnac ale jedzenie mnie przyciaga. a jaki masz wzrost?

Gość extratyccja
kuźwa to nie żreć tyle, wpieprzają burgery a potem płaczą na forum, bez charakteru jesteście

O masz no, nie wpieprzam żadnych burgerów, żadnych fastfoodów, tłustych rzeczy i mięsa. Slodycze zdarzają mi się naprawdę rzadko. Nie znoszę niezdrowego żarcia. Przytyłam, bo taka była potrzeba organizmu. Miałam niedowagę wcześniej. Ale teraz chcę ważyć mniej. Co do pytania powyżej, mam 21 lat, 157 cm wzrostu, jakieś 51 kg wagi wszystko w stopce :)

Gość kukurykuuuu
a ja juz 10 dzień bez chipsa --->moje uzaleznienie