Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kąłdor

kocham lumpeksy!

Polecane posty

Gość miła od dziś
a ja się brzydzę, fuujjj, wolałabym najtańszy ciuch z tesco niż z lumpów, po kimś, ble

ja w lumpeksie kupuję rzeczy, których nigdy bym nie kupiła w normalnym sklepie, ze względu na beznadziejną jakość, a za 3 zł nie będzie mi żal zniszczyć ;D

Gość vagfkroifd.v,d
smród, ja się brzydzę

Gość la czika bonita
a ja uwielbiam!:)

Gość Hodowca
Bo w Pl sa lumpeksy -szmateksy a tutaj gdzie zyje wszystko idzie na cele harytatywne i nawet mega bogaci kupuja,wszystko pachnie poprane i poprasowane AZ MILO..

Gość gość
Odwiedźcie internetowy lumpeks www.e-komoda.pl tam tez wszystko pachnące, czyste i wyprasowane:)

Gość gość
Fajne ciuszki tylko towarzystwo różne przychodzi ;)

Gość gość
kupuję nałogowo :) mam 70% szafy z lumpeksów i uwierzcie mi większość z nich to ESPRIT, BSHK, VERO MODA ITP. normalnie nie byłoby mnie stać na takie ciuchy i są 100 razy lepszej jakości niż szmaty np. z house czy reserved, które po kilku praniach nadają się tylko do spania :/ mój chłopak ma same koszule z zary czy hugo bossa dzięki lumpeksom :) grunt to dobrze te ciuchy wyprać w vanishu i płynie do płukania i wyprasować. kochajmy lumpy!! :)

Gość gość
a korzystałyście kiedyś z lumpeksu internetowego:) ja znalazłam taki, w którym ciuchy są prane i prasowane...nawet fajny ten sklep zajrzyjcie sobie http://e-komoda.pl/