Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady w grochy

Wasze zdanie w tym temcie

Polecane posty

Gość lady w grochy

wczoraj przeczytałam przypadkiem w archiwum gg mojego faceta że gdy go zostawiłam (nie byliśmy razem dwa tygodnie, potem on chciał się pogodzić, bardzo sie starał i znów jesteśmy razem) jak w tym czasie kiedy nie byliśmy razem pisał do koleżanki że jestem nudna (on uwielbia aktywny tryb życia, a jako dyrektor nic nie robi więc ma chęci, ja jako szary pracownik zapierniczam cały tydzień i nie zawsze mam na wszystko ochotę szczególnie ze dom jest na mojej głowie) i że seks ze mną jest kiepski (wychodzi brak puszczania się na prawo i lewo). i tak się zastanawiam, skoro jestem taka zła to po co tak bardzo chciał wracać do mnie i po co ze mna wytrzymuje tyle czasu bo już ponad rok jak jestesmy razem i widzimy się codzinnie - ja praktycznie mieszkam u niego. no niech mi ktoś wytłumaczy o co kaman???

Gość lady w grochy
napisał jej tam jeszcze że kochamy sie raz na miesiąc. co nie jest prawdą bo kochamy się co dziennie. bez sensu :o

Gość rzuć go w diabły
debil

Gość dsfsfdsfsdfsdfds
Po pierwsze dziewczyno: pomijasz tutaj ważny wątek a mianowicie jakie były powody waszych kłótni, rozstania? - przecież to nie stało się z dnia na dzień więc jak były jakieś nieporozumienia między wami to w tym czasie raczej nie uprawialiście seksu bo nie widzę sensu w tym żeby być skłóconym z partnerem i mieć chęć na seks z nim więc seksu codziennie nie uprawialiście tym samym. Po drugie: ile macie lat i jak długo jesteście razem. Bez tych informacji trudno jest odpowiedzieć na twoje pytania.

Gość lady w grochy
pisałam, jesteśmy razem ponad rok, zerwałam ja i przez dwa tygodnie się nie widzieliśmy wcale. on chciał się godzić i wróciłam. od tamtej pory, tak samo jak przez rozstaniem seks jest minimum raz dziennie. zerwałam z różnych po

Gość lady w grochy
z różnych powodów, a chyba głównym byłą chęć przekonania się czy mu zalezy i czy będzie chciał wróćić. wiek? ja mam 30 na karku

Gość zostaw go
zostaw gojemu jest poprostu z toba wygodnie nic wiecej, bo zaden facet tak by nie mowil o swojej dziewczynie.

Gość dupa słonia
chce się puścić i bierze tę szmatę na litość "bo moja dziewczyna taka niedobra" :P faceci są tacy słabiiii

Gość lady w grochy
ona go nie chce - sprawdzone w 100%

Gość A ja mysle ze
po prostu byl wsciekly z powodu rozstania i pisal glupoty zeby sobie ulzyc i zeby odwrocic kota ogonem - bo w koncu ty go porzucilas, wiec zeby nie wyjsc na kiepskiego partnera, chcial cie przedstawic jako nudna zimna rybe ktorej nie warto zalowac.

Gość A ja mysle ze
Swoja droga oboje jestescie siebie warci. Ty, 30-latka, rzucasz faceta zeby przetestowac, na ile mu na tobie zalezy - zupelnie jak jakas gimnazjalistka. On w odwecie wypisuje klamstwa na gadu gadu (straaaasznie dojrzale), ktore ty potem przetrzepujesz (jeszcze dojrzalsze). Gratuluje, dobraliscie sie jak w korcu maku!

Gość lady w grochy
pytam Was bo nie wiem, zgłupiałam. mieszkam z nim, jak chcę jechac na noc do mamy to płacze zebym nie jechała bo on sam nie będzie spał, że pojedziemy razem ale na trochę, wytrzymuje ze mną tyle czasu, non stop jesteśmy razem bo on tego chce, więc zaskoczyło mnie to co przeczytałam. nie wiem czy faktycznie gdybym była taka beznadziejna, fatalna w łóżku itd to drugi rok by chciał mnie co dzień oglądać...

Gość lady w grochy
"dobraliscie sie jak w korcu maku!" to sie akurat zgadza ;)

jedno jest pewne skoro facet tak o tobie powiedział znaczy to, że przestał Cię szanować. A jeżeli pozwolisz mu na brak szacunku, z czasem obróci się to przeciw tobie. Ja na pewno powiedziałabym mu prosto w twarz czego się dowiedziałam..

Gość lady w grochy
i jak ja mam mu to niby poiwedzieć? "kochanie przeglądałam twoje gg i przeczytałam że ..... możesz się wytłumaczyć" :o

Gość lady w grochy
up