Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 tak autorko bedziesz miala czworaczki cieszysz sie:D hahahhahahahahaha zaraz sie posikam ze smiechu poprawil mi sie humor od razu jak czytlam takie bzdury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 ja pytam poważnie, a Wy sobie jaja robicie ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Ciekawe czy tobie byłoby fajnie gdybyś włosy rwała ze strachu, mój facet ma 2 dzieci z poprzednich małżeństw i chyba by mnie zabił gdyby okazało się że jestem w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 gagaga 21 lat a tuk do potęgi hahhaha dziewczyno nie rób sobie siary tymi pytaniami bo co chwile zadajesz na innym topku co dwa tygodnia masz bjawy hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jankesa 0 Napisano Maj 27, 2011 płyn laktacyjny :D , u faceta. Ejakulacyjny . i do tego rad udziela , -żenada, najpierw trzeba wiedziec o czym sie pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 AUTORKO TO TY SOBIE NIE RÓB JAJ:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 gagaga. NIE PODRABIAJ BO TO JUZ MNIE WKURWIA. SZKODA NA TO PATRZEĆ CO ROBICIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Nie wiem sama która głupsza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Jankesa MNIEJSZA Z TYM ALE WIADOMO O CO CHODZI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Mam co 2 tyg objawy i to nie jest nic nienormalnego bo słyszałam, że u ciężarnych zwiększenie dolegliwości występuje włąśnie co dwa tygodnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 Perwersja WIDZE ZE MASZ TAKI SAM UBAW JAK JA:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 SPADAĆ DZIECI DO NAUKI!! A CZY STOJĄCE SUTKI TO TEŻ OBJAW CIĄŻY? BO OSTATNIO TAK MI SIĘ ROBI JAK WEJDĘ DO KLIMATYZOWANEGO POMIESZCZENIA? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 gagaga Mam co 2 tyg objawy i to nie jest nic nienormalnego bo słyszałam, że u ciężarnych zwiększenie dolegliwości występuje włąśnie co dwa tygodnie WEŹ SPIERDZIELAJ Z TĄD PODRÓBO I ZEJDŹ ZE MNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Gdzieś dzisiaj przeczytałam, że z głupoty trzeba się śmiać :D W dodatku śmiech to zdrowie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 DODAM ŻE MÓJ FACET OBTARŁ SIĘ PRZYPADKIEM PENISEM O MOJĄ NOGĘ JAK SZEDŁ POD PRYSZNIC. CZY MOGŁAM WTEDY ZOSTAĆ ZAPŁODNIONA?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Podszywy są niepotrzebne :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 SZKODA GADAĆ NA TO CO ROBICIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO WY ZACHOWUJECIE SIĘ JAK DZIECI PIĘCIO LETNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 gagaga WIESZ PODSZYWAJA SIE TO INNI JA NIE JESTEM TAKA JEBNIETA JAK TY:O ZEBY SIE PODSZYWAC POD KOGOS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Ja w przeciwieństwie do Ciebie i mimo mojego młodego wieku opanowałam ortografię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 Perwersja nie wiem czy sie smiac czy plakac:O a gdzie autorka nagle zniknlea albo szykuje sie do nastepnego topiku z tym samy tematem albo jutro bedzie hahahahhaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Polyamid Napisano Maj 27, 2011 gagaga siknij na monitor to ci powiemy czy to ciąża bliźniacza czy zwykła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Maj 27, 2011 buahahahaha :D:D:D:D ale się uśmiałam hahahahaa :D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość A co to jest plyn Napisano Maj 27, 2011 laktacyjny???????hahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Wiadomo-tragikomedia. :D Ale płakać nie zamierzam nad ich losem. Najsmutniejsze jest chyba to, że pewnie nie wyciągną żadnych wniosków z tych sytuacji. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
julk44 0 Napisano Maj 27, 2011 wiecie.... w sumie mleko białe i sperma też biała, mogło się dziewczynie pomylić buahahahaaa :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja a co można z tego wyciągnąć, jakie wnioski ,że się z nas tylko nabijacie? pewno że nic nam nie jest i że sobie wmawiamy, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika32080 0 Napisano Maj 27, 2011 jestem ale jak czytam to ... aj szkoda gadać ;( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Polyamid sama se siknij ile chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Jaką antykoncepcję stosujesz ze swoim partnerem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 monika32080 no nie szkoda gadać :( nic tylko by sie z nas nabijały , nic więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach