Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja kto ja?? to było w 7 dniu cyklu a ja ostatnio mam 34 dniowe cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Nie pytam o cykle tylko o to jaką metodę antykoncepcji stosujecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja zawsze wyciąga o wiele wcześniej niż ma wytrysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja stosunek przerywany i umie go stosować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 gdyby nie umiał ich stosować to bym była juz w ciąży chyba z 20 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie no nie mogaaaaaaaaaaaa Napisano Maj 27, 2011 GAGA DZIEWCZYNO TO SIE ZABEZPIECZJA BO STOSUNKE PRZERYWANY TO NIE JEST ZADNA METODA ANTY KONCEPCJI CWIOKU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 nie no nie mogaaaaaaaaaaaa dobrze dziękuję za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Skoro tak to dlaczego uważasz, że możesz być w ciąży? Skoro jesteś tak pewna tej metody "antykoncepcyjnej"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja to znaczy czy jestem pewna to nie moge tak powiedzieć ale gdyby nie umiał jej stosowac to bym była juz dawno w ciąży i tak jak pisałam chyba z 20 razy. Testy tez robiłam, tak jak pisałm wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 Według indeksu pearla 4 pary na 100 stosujących stosunek przerywany w ciągu jednego roku zachodzi w ciążę. Jak miałam niecałe 20 lat miesiączka spóźniła mi się kilka dni. Wiadomo, że się denerwowałam, ale nie miałam nigdy takich schiz. Jak miesiączka się pojawiła poszłam do ginekologa po tabletki, żeby więcej takich niespodzianek nie mieć. Stosunek przerywany nie jest metodą antykoncepcyjną, poza tym długo stosowany może powodować problemy przy współżyciu. Poza tym napisałaś, że facet by Cię zabił, gdybyś zaszła w ciążę. Skoro stosuje tę metodę to chyba uważa ją za skuteczną i chyba wie skąd się biorą dzieci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja ja tak nie napisałm że by mnie zabił ,to koleżanka Monika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja tak wie skąd się biorą dzieci no i uważa ją za skuteczną:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 " 19:49 [zgłoś do usunięcia] gagaga Ciekawe czy tobie byłoby fajnie gdybyś włosy rwała ze strachu, mój facet ma 2 dzieci z poprzednich małżeństw i chyba by mnie zabił gdyby okazało się że jestem w ciąży" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja no gdybym ja tez była to też byłoby nieciekawie Ci powiem u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 27, 2011 To poczytaj o antykoncepcji i o płodności kobiety. Pogadaj ze swoim facetem i może pomyślcie o skuteczniejszej metodzie albo zrezygnujcie z seksu. Idę na zakupy. Dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gagaga Napisano Maj 27, 2011 Perwersja ok dziękuję za porady:) i za zrozumienie również dziekuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach