Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anulcia27

Puste jajo płodowe

Polecane posty

Witam.Byłam u lekarza na usg.Pecherzyk ciązowy widac ale jest pusty.Ostatnio miesiączke miałam 19 kwietnia.A owulacje 3-4 maja.Lekarz mówił że moze jest jeszcze za wczesnie.Kazał poczekac tydzien,jak nic sie nie zmieni to niestety bedzie trzeba isc na łyzeczkowanie.Powiedział że widac ciałko żółte i jest jeszcze nadzieja. Jestem załamana.Pierwsza ciąza mi obumarła.Chyba nie dam rady przejsc przez to jeszcze raz.Tyle czasu sie starała i znowu nic. Czemu zycie jest takie niesprawiedliwe

Gość Anulcia głowa do góry
!!!:) Twoje maleństwo ma jeszcze czas! jest jeszcze bardzo wcześnie poczekaj, a zobaczysz, że wszystko będzie ok:) za tydzień zobaczysz bijące serduszko! na pewno:)

Gość bo tak i już
byłam w podobnym czasie po owulacji u lekarza, miałam to samo tylko pęcherzyk i ciałko żółte. Nic mi nie mówił że jeszcze jest nadzieja, tylko kazal przyjść za 2 tyg, mówiąc że powinno być już widać serducho. Dzisiaj mój szkrab ma 3 miesiące ;)

Gość bo tak i już
jutro wrzuce go na grilla i zjem

co za je*nięty lekarz ;/ przecież to jest dopiero 6 tydzień od początku ostatniej miesiączki,może jeszcze nie być widać zarodka, u mnie w 5 tygodniu też było widac tylko pęcherzyk z ciałkiem żółtym ;) bierz kwas foliowy i sie nie stresuj tak, i nie idź do tego lekarza za tydzień bo pewnie ci powie, że powinno być już widać serduszko, czasem serduszko widać dopiero w 9 tygodniu licząc od daty ostatniej miesiączki ;)

Gość Serduszko w 9 tygodniui???
W 7 już powinno być widoczne! Jeśli w 9 go nie widać, a nie było żadnych cudów z owulacją ( przesunięcie owulacji) to już jest, że tak powiem, po ptakach. No ale tu jest mowa o 6 t.c., więc jest nadzieja. Życzę powodzenia, u mnie niestety się nie udało.

pewnie,że jeszcze może być za wcześnie, ja byłam po 6 tygodniach i 2 dniach, a zarodek miał ledwo 4 mm, wiec 3 dni wcześniej jakbym poszła to by go nie było widać. Uszy do góry :)

Gość Anulcia głowa do góry
oczywiście, że jest za wcześnie w 39 dc na gównianym sprzęcie ginekologa... każdy normalny lekarz mówi by przyjść z potwierdzeniem ciąży najwcześniej na przełomie 7-8 tc, a najlepiej, gdy 8 już się zacznie daj maluchowi jeszcze tydzień, a zobaczysz bijące serce:)

No tylko ze moj lekarz powiedziała ze jak za tydzien nie bedzie widac zarodka to da mi skierowanie na łyżeczkowanie.I to mnie najbardziej przeraziło.W sumie najpierw powiedział że już powinno byc widaczac zarodek,pożniej gdy zobaczył kiedy była owulacja to powiedział ze w sumie to jest jeszcze trzeba poczekac.A na koniec powiedział że jak za tydzien nic nie będzie widac to bedzie trzeba isc na łyżeczkowanie.Ten lekarz jest naprawde bardzo dobrym lekarzem.Widac było ze bardzo sie przejał tym że nie widac zarodka