Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdr29

Wierny?

Polecane posty

Gość zdr29

Słuchajcie, chciałaby Was zapytac i podzielic sie opinia zdaniem: czy wg was wszyscy faceci zdradzaja? Bo ja ciagle mam zle mysli i jestem przekonana,ze kazdy. Jak to faceci jest?Moze jako anonimowi sie wypowiecie?

Gość żeluję japą
jak mocno kocha to nie zdradza .....przez jakiś czas :D

Gość zd29
wlasnie i to sie potwierdza widze co myslee,coraz mocniej w to wierze - po pewnym czasie zawsze chca wyprobowac czegos nowego

Gość Tej!
To zależy - facet nie zdradzi, samiec owszem.

o to samo można zapytać kobiety, to chyba nie jest kwestia płci tylko charakteru

Gość co za los, ja nieszczesliwa
nie wszyscy ale to od razu widac po czlowieku jaki jest, wystarczy troche poznac

Gość zdr29
nie zawsze sie da poznac, mezczyzni sie dobrze maskuja

powiem tak, jeżeli facet nie ma w związku czy w domu tego czego potrzebuje, to szuka na zewnątrz (nie dotyczy notorycznych jebaków)

Gość nie wiem co ci powiedziec
nie ma co porownywac facetow sprzed np 40-30 lat.Niestety czasy w ktorych zyjemy nie sluza zwiazkom,malzenstwo,dostep do seksu jest duzo bardziej ulatwiony,zewszad seks,gdzie nie spojrzysz. Wiadomo sa tacy co nie zdradza nigdy swojej kobiety,ale to bardzo maly procent: albo sa poprostu bardzo malo atrakcyjni wiec kobiety na nich nie leca,albo leniwi,bo nie chce im sie ani isc na dziwki ani szukac seksu gdzies,albo boja sie ze straca rodzine przez taka glupote,albo NAPRAWDE kochaja i szanuja swoja zone.albo wszystko to razem. Ogolnie lepiej raczej nastawic sie na to,ze naszemu facetowi cos moze wpasc do lba i pogodzic sie z tym.Nigdy nie mow nigdy!nawet ten najbardziej oddany kiedys moze cie wyrolowac. Kobiety tez zdradzaja,ale raczej gdy sa zaniedbywane przez ich faceta,mysle ze duzo rzadziej zdradzaja bo ktos im sie strasznie spodoba.

wiekszość facetów to puszczalskie pipy, ale są też i wierni i kochający, a nawet tacy, którzy w ogóle z kobietą nie chcą być, mimo tego, że sa wolni. Do wyboru do koloru.

To zależy od charakteru człowieka i uczucia jakie żywi do danej osoby. Tak samo u mężczyzn jak i u kobiet jedni są skłonni do zdrady inni nie...

Gość fdsfdgsdfgsdfgsdf
większość ..... ale są wyjątki

Gość zd29
90% jak nie 95% facetów zdradza