Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zona mnie zostawila

od rozwodu 2 lata

Polecane posty

Gość zona mnie zostawila

jestem od rozwodu 2 lata i nadal za nia tesknie i kocham moja wina byla

Gość zona mnie zostawila
jak ja odzyskac pomozcie

Gość Tej!
Albo się wygłupiasz, albo mówiusz GUUUPIOOO!

Gość lalijka2
2 lata to dlugo:( czemu twoja wina?

Gość zona mnie zostawila
tak moja wina tylko i wyacznie moja

Gość promykkk
a co z toba bylo nie tak ze cie zostawila

Gość zona mnie zostawila
bylismy ze soba 3 lata przed slubem staralem sie o nia ubiegalem po jakims czasie myslalem ze juz ja zdobylem i odpuscilem troche, ......... ona zaczela wspominac ze to nie to co kiedys i mowila ze chce odejsc poprosilem o jeszcze jedna szanse i najgorsze stracilem ja oswiadczylem sie przyjela oswiadczyny po slubie bylo jakis czas dobrze ale znow nie chcialo mi sie zabiegac o nia jak wczesniej wolalem spedzac czas pzy aucie komputerze

Gość zona mnie zostawila
malzenstwem bylismy 3 lata ona chciala dziecko ja nie mam 32 lata teraz wkoncu odposcila i odeszla ona jest moim marzeniem kobieta idealem madra zgrabna wiele zainteresowan wiem od kolegow ze ma innego nawet nie mieszka juz w kraju dowiedzialem sie gdzie i tez wyjechalem byle byc blizej niej ogladam na fecebooku jej zdjecia z nowym partnerem obcokrajowcem maja 3 miesieczne dziecko to tak boli widzac ich szczesliwych JA wkurza mnie ze on ja tuli on caluje wiem ze bylem glupi chce sie zmienic zrobie wszystko by ja odzyskac byc moze mam jeszcze jakas szanse

Gość lalijka2
czemu nie poszukasz kogos z kim moglbys byc szczesliwy???

Gość promykkk
to chlopie ogarnij, sie to temat zamkniety to juz nie wroci, znajdz kogos z kim nie popelnisz tego smego bledu. uczymy sie zyc na bledach szkoda ze tak bolesnych ale nikt nie powiedzial ze w zyciu bedzie latwo

Gość Tej!
Na przykłąd gamepada.

Ja mam w domu tak samo. Mój mąż spędza więcej czasu z kolegami niż ze mną. On nie widzi w tym nic złego, a ja mam tego pomału serdecznie dosyć. Wiem co czuje Twoja była i chyba lepiej że się rozstaliście. Faceci w pewnych kwestiach się nie zmieniają.Nawet jeśli by tego bardzo chcieli.

Gość zona mnie zostawila
kazda kobiete porownuje do niej ona byla dla mnie idealem nie potrafie pokochac innej i dlatego sie nie wiaze bo nie chce ranic kolejnych serc a byc z kim byle tylko miec kogos to nie dobrze ja chce ja moja zone jestem facetem ale lzy leca same jak pomysle jaki glupi bylem i co stracilem ona ma teraz innego ma slub za miesiac dowiedzialem sie od znajomych chce zeby mi dala jeszcze jedna szanse najbardziej boli jak znajomi mi mowia ze ona powiedziala ze wkoncu spotkala tego idealnego jest madra kobieta skonczyla studia stomatologiczne a ja taki baran pozwolilem jej odejsc

Gość zona mnie zostawila
ale ja chce sie zmienic chce udowodnic ze jestem lepszy zmienilem sie dla niej gdyby tylko dala jakis znak nie odbiera moich telefonow meili co jeszcze moge zrobic

Ona ma dziecko z innym!!!! Myślisz że zostawi ojca swojego dziecka, dla kogoś z kim była nieszczęśliwa. Każda miłośc kiedyś przemija. Musisz się z tym pogodzić i iść naprzód:)

Gość lalijka2
nie masz juz co u niej szukac,to pewne,a jak nie dasz jej zyc w koncu sie wkurzy i jej nowy cie obije,lepiej sie skupic na sobie i zastanowic sie co dalej

Gość zona mnie zostawila
ale ja nie moge bez niej zyc nie mam ochoty na nic i jeszcze jak widze kolejne nowe zdjecia ona jest piekna wysoka dlugie czarne wlosy i te jej niebieskie oczy, ktore zawsze doprowadzaly mnie do szalenstwa jej figura modelki mialem takie szcescie a teraz zostalem sam jak palec i bol po stracie jest okropny

Gość zona mnie zostawila
i dobre serce zawsze dla kazdego miala czas , zawsze poradzila kazdemu pomoagala kocham ja nad zycie i nie zmienie tego chcialbym naprawic to co zepsulem na ostatni list ktory wyslalem dostalem odpowiedz od niego po norwesku zanioslem do tlumacza i w nim pisalo ze szans juz nie mam ze mam dac spokoj jak nie to inne wydzialy sie tym zajma ale jak moge dac spokoj skoro serce mowi walcz o nia

Ale to przeżywasz. Nie wróci i już. Może i jest ładna, ale w Polsce nie brakuje ślicznych kobiet. JEST W ŻYCIU TAKI MOMENT KIEDY TRZEBA ODPUŚCIĆ I IŚĆ NA PRZÓD. To jest właśnie ta chwila. Wyjdź do ludzi, zabaw się, umów na randkę, a zobaczysz że życie nie kończy sie na jednej nieszczęśliwej miłości:)

Gość zona mnie zostawila
ona ma teraz dom rodzine ktorej ja nie bylem gotowy jej dac, ale teraz teraz moge teraz chce jestem gotowy tylko zeby mi dala szanse jestem winny wiem przyznaje sie ale chce naprawic co zepsulem

Gość lalijka2
WIEC SKORO JESTES GOTOWY DAJ TO KOMUS INNEMU BO ONA JUZ TO MA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zona mnie zostawila
misiaczek 21 ja probowalem wychodzilem umawialem sie ale nic serce nie bilo mocniej a nie chce oszukiwac kolejnej kobiety nie chce ranic bo wiem jak sie czuje zraniona osoba rozumiem cie musze zyc dalej ale nie idzie i ja nie mieszkam w pl przeprowadzilem sie za nia do norwegii 100 km od niej byle byc blizej niej

Gość lalijka2
NO I CO TAM TERAZ ROBISZ??? PRACUJESZ WOGOLE???

Gość zona mnie zostawila
pracuje mieszkam zyje tutaj wziolem kredyt kupilem maly domek i splacam zyje tu bo ona tu jest zaledwie 100 km odemnie

Bo potrzebujesz więcej czasu, a przeprowadzka bliżej niej to bład. Zeby ułożyć sobie zycie na nowo powinieneś mieszkać o wiele dalej. Powiem ci tak ze Ty nigdy o niej nie zapomnisz. To twoja milość- ta na całe zycie. Tylko z czasem będzie ci o wiele lżej. jeśli ja naprawdę kochasz to pozwól jej zyć tak jak ona tego chce(skoro jest szczęśliwa).

Gość zona mnie zostawila
misiaczek 21 no wlasnie ona jest szczesliwa widze po zdjeciach znajomi tez mowia ze jest szczesliwa ale ja ja chce dzielic z nia to szczescie razem moze mam szanse....moze nie skreslila mnie calkowicie a moze jestem glupi i wmawiam sobie tylko

Gość lalijka2
DOKŁADNIE IM BLIŻEJ NIEJ TYM GORZEJ DLA CIEBIE,KAŻDY CI POWIE ZE NIE MASZ JUŻ SZANS NIESTETY,JESLI NIE SKUPISZ SIE NA SOBIE I NA SWOIM PRZYSZLYM ZYCIU-ZNISZCZYSZ CALKIEM OBECNE-ONA WKONCU SIE WKURZY I ZGLOSI TO CO ROBISZ NA POLICJE A TO JEST KARALNE