Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz nie wiem co mam robic

prosze o rady doswiadczone mamy z takim samym problemem jakja w karminiu butelka

Polecane posty

moja 7miesieczna coreczka zje mleko z butelki ale tylko jezeli bede ja bujala:( jezeli nie to wyplowa smoczek, jest to coraz meczace i chciala bym prosic o pomoc mamy ktore mialy podobny problem jak ja...

Gość 6666666666666667777779999999
Moja była przy piersi 5 mies ciężko było zacząć butelką... na rękach nie mogę bo szuka cycka ale jak ją położę do łóżeczka to zakrywa się pieluszką i ładnie pije. Zauważyłam, że pieluszka na nią działa :) Może spróbuj

podnosze i czekam na pomocne rady

Ale po co sie tym przejmujesz? Teobujaj, przeciez to nic zlego....mozesz tez wprowadzac , inne potrawy , ktorymi karmi sie lyzeczka.....ja bym na twoim miejscu, dala sobie spokoj....samo przestanie...

mój w ogóle nie je na rękach, musi leżeć albo w łóżeczku albo w gondoli...aż mi żal czasem, bo bym się potuliła a on taki niezbyt chętny do tulenia...spróbuj nakarmić córeczkę w gondoli z podniesionym oparciem na przykład:)

Gość jjjjb
moze zmien smoczek na wiekszy przeplyw boze za wolno mu leci denerwuje sie i kolysanie go uspokaja u mnie bylo cos takiego zmienilam smoczek problem zniknol w 7 miesiacu 3 razy mleko a po 8 ,2 razy jak by ktos potrzebowal

Gość jjjjb
albo zabki jej ida .sa takie masujace smoczki do butelki z nuby na zabki

Gość mamamam26
dawaj z łyżeczki albo bujaj - spróbuj w bujaku - mniej uciążliwe niż na rękach - i ciesz się że je bo mój miał etap że mleko tylko na spiocha

ona tez je tylko na spiocha i tylko przy bujaniu:(