Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Prazynka_87

a ja sobie myślę że

Polecane posty

ludzie biorą ślub dlatego ze we dwoje łatwiej do czegoś dojść , razem kredyt , może wspólna firma , we dwoje łatwiej zapewnić sobie przyszłość....a nie jakieś tam uczucia. Więcej w tym interesu...

Gość Januszek..........
pierdolisz

Gość no ..tak..tak..tak
ja wzielam slub bo wierze w Boga,i aby malzenstwo mialo sens trzeba wziasc slub, aby dzieci mialy stabilnosc emocjonalna, zeby rodzina byla rodzina bez slubu mozna robic co sie chce, bo nikt nikogo do niczego nie zobowiazuje

małżeństwo nie daje dzieciom stabilności emocjonalnej tylko prawną. Żeby była stabilność emocjonalna to potrzeba chyba troche więcej niż tylko ślub.

Ja bym chciała żeby uczucia stały na szczycie w hierachii wartości ...ale rzeczywistość pokazuje inaczej. Takie spostrzeżenia....

Gość morel lo ba
to tylko kobiety liczą na stabilność finansową, gdyby nie cipka to faceci nie wiązali by się z kobietą

Oglądałam kiedyś polski dokument ,,czekając na sobote'' i na jego podstawie wnioskuję że faceci też czekają na tę ,,lepszą partię''

Gość morel lo ba
to nie oglądaj takich programów bo tylko oni piorą mózgi. WIĘKSZOŚĆ kobiet liczy na kasę. a faceci są w zdecydowanej mniejszości. duża ilość kobiet bez faceta stoczyła by się na dno i sprzedawała dupe. chociaż już dużo to robi