Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość płytaCD

Wrażenia z randki w ciemno

Polecane posty

Gość płytaCD

Byliście kiedyś na radce w ciemno? Opiszcie wrażenia :-) Koleżanka z pracy umówiła mnie na randkę z niejakim B. To była porażka, chłopak jakieś trzy lata temu, zima. Miał na sobie kozaki relaksy, stara zniszczona kurtkę, pulowerek, błękitna koszulę i spodnie, z krokodylkiem przy kieszonce, takie sie nosiło na początku lat 90tych. Bałam się żeby ktoś znajomy mnie nie zobaczył. odsiedziałam 1godz i grzecznie sie pożegnałam. Koleżanka dostała obskok :-O Nigdy więcej randek w ciemno.

tak bylam !!! tragedia, porazka.... nigdy wiecej !!!! koles ukryl duzo rzeczy w swoim wygladzie.brudas bez kultury.

Gość joluchna z Pcimia
ja też byłam Gość był niższy o 20cm niż mi powiedział i wcale mu nie przeszkadzało, że sięga mi do ramienia :-D

Gość zmywacz do pazurków
Spotkałam się z panem poznanym przez ogłoszenie matrymonialne w gazecie lokalnej. Po kilku rozmowach telefonicznych umówiliśmy się. Na spotkanie przyszedł z walizeczką, na moje pytanie czy gdzieś się wybiera oświadczył, że zamieszka ze mną. Szczęka mi opadła.

Nie warto wieżyc słowu pisanemu, tudzież mówionemu bo kłamać tak łatwo przychodzi a druga osoba to nie pelikan, nie łyknie wszystkiego ;)

Gość no w cholere
hehehehe zmywacz, dobra historia :D

Gość zmywacz do pazurków
Było pare tych spotkań, faceci myślą, że jak nam naopowiadaja historyjek, to my zapominamy szczegóły, zwłaszcza te dotyczące wyglądu. Np "mam ciemne gęste włosy" miał siwe z przesitami. A jeszcze przypomniała mi sie super historia, kiedyś na spotkanie z ogłoszenia facet przyszedł z MAMĄ, dyskretnie usadził ja przy stoliku obok, ale i tak sprawa się rypła. Dodam, że pan miał coś około 42lat :-D

Gość zmywacz do pazurków
prześwitami miało być, przepraszam

Gość tak byloooooooooooooooo
jak sie okazalo owy chlopak nie posiadal uzebienia:O

Gość też byłam ...
i wrażenia ...:( nie dość, że mu ubyło centymetrów i nie miał prawie wcale zębów (facet po 30 tce), to jeszcze był zdziwiony jak mu delikatnie powiedziałam że nic z tego, dopytywał się czego mu brakuje...

Gość też byłam ...
i wrażenia ...:( nie dość, że mu ubyło centymetrów i nie miał prawie wcale zębów (facet po 30 tce), to jeszcze był zdziwiony jak mu delikatnie powiedziałam że nic z tego, dopytywał się czego mu brakuje...

Gość boze to skoro
sie umawiacie w ciemno to mozecie spodziewac sie wszystkiego,ale raczej nie Brada Pitta,predzej panow takich jak wyzej.wiec skad to zdziwienie i obudzenie,

Poznałam mojego męża przez sms i pierwsza randka na zywo była super :-D

Gość prawiczek z warszawy
Te ciemnie gęste włosy nie musiały być na głowie :classic_cool: mogły być na klacie :D

Gość może panowie
się tez wypowiedzą, kobitki tez potrafia zaskoczyć :-)

Gość józefina z lipna
zmywacz wymiata, walizka ha, ha

Gość podoba mi się ten temat
up