Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dqwdqddddd

czy to rzadko?

Polecane posty

Gość dqwdqddddd

seks 3 razy w tygodniu po 3 latach związku u ludzi którzy widuja się tylko w weekendy?

Gość ja nie twierdze
a jak powiemy ze rzadko to bedziecie wiecej?

Gość dqwdqddddd
czyli średnio 3 stosunki w tyg. nie licze tych tygodni gdzie nie widzą się wcale bo takie bywają no ,ale wtedy to sie raczej nie da uprawiać seksu ;)

Gość dqwdqddddd
nie tak sie pytam z ciekawości. bo moj uważa ,że to rzadko ,a ja ,że w sam raz i chciała poznać wasze zdanie

Gość dqwdqddddd
bo tak pomyslałam ,że może on faktycznie ma racje ,że to mało ? ale chyba 3 razy w tyg to norma no nie?

Gość ja nie twierdze
a zdajesz sobie sprawe ze ludzie rozni sa? wez sobie przyklad z siebie i swojego faceta np :D

ciesz sie ze chociaz widujecie sie w kazdy weekend. u mnie jest czasem przerwa miesiac. np w styczniu widzielismy sie raz i raz sex luty 4 razy i 3 razy sex marzec 1 raz i raz sex kwiecien 3 razy i 3 razy sex maj narazie 3 razy i 2 razy sex zwiazek prawie 4 lata.

Gość chyba nie rozzumiem
ale może to przez kaca... Widujecie się tylko w weekendy Tak? weekend to dwa dni, jeśli bzykacie się 3 razy w ciągu dwóch dni, to uważam, że po trzech latach związku jest to niezły wynik. Myślę, że jakbyście razem zamieszkali, to ta statystyka by się nie zmieniła :p

oczywiscie to widzielismy sie 3 razy i 2 razy sex to chodzi o to ze w tych 3 spotkaniach na dwoch byl sex a na jednym nie

Gość dqwdqddddd
jak spędzamy caly tydzien razem ( co się często nie zdarza) to wtedy jest częściej nawet do 8 razy czasami bywało ostatnio jak tak było ;) ale to za czesto jak dla mnie chyba

a czy to normalne jak po 3 latach zwiazku para spotyka sie tylko na sex???????

Gość chyba nie rozzumiem
Tak, ale jakby przyszło wam mieszkać razem dłużej niż tydzień, zdecydowalibyście się zamieszkać razem na stałe, to gwarantuję ci że bardzo szybko te 8 na tydzień zmieniłoby się w 3 lub rzadziej. To już tak jest, że jak się ludzie rzadko widują, to starają się wykorzystać każdą okazję, a jak już okazja jest zawsze to jakoś ilość tego seksu się zmniejsza.

Gość lisiczka sel
u nas jest dwa razy w miesiącu- i to nie prowo. szczerze obojgu nam wystarcza.

ale 2 razy w miesiacu sex czy tylko 2 razy w miesiacu sie spotykacie i wtedy jest sex?????

ja mam do mojego zal ze spotyka sie ze mna tylko na sex... ;/ nie pojdziemy na spacer np, albo po prostu spotkac sie nie mowiac ze chodzi o sex tylko tak po prostu spotkac sie... eh wy tez tak macie?

szanowna pani "dqwdqddddd", czy obcy ludzie mają pani mowic kiedy, jak i z kim ma sie pani gzic? chyba pani to wie najlepiej, ale moze sie myle?

Gość dqwdqddddd
klarak- no my zawsze jak sie spotykamy sie kochamy też ,ale np po seksie mozna np iść na spacer ,albo do kina ;) więc nie wiem w czym jedno drugiemu przeszkadza

Gość dqwdqddddd
cocaine child - nie po prostu pytam sie z ciekawości to wszystko

no mozna, my przed lub po chwile siedzimy i gadamy. ale przeszkadza mi to ze on jak chce sie spotkac, to nie mowi czy jutro sie spotkamy, tylko czy jutro uprawiamy sex... o to mi chodzi. a ja wolalabym zeby zapytal czy np jutro sie spotkamy albo czy idziemy na spacer... a tak to ciagle tylko ten przeklety SEX ;/

Gość lisiczka sel
jesteśmy małżeństwem i mieszkamy razem :)

albo nie napisze ze teskni ze chce mnie zobaczyc czy przytulic, tylko napisze ze chce mu sie sexu i czy robimy to jutro np itd... tak jakbym tylko do tego mu potrzebna byla;/

Gość lisiczka sel
dodam że jestem mega szczęśliwa i nie zamieniła bym go na ognistego kochanka :) już takie mamy temperamenty :)

klara Twoj facet pisze wlasnie ze chce Cie przytulic itp tylko innymi slowami ;) seks to wyraz najwiekszej bliskosci kiedy dwoje ludzi sie kocha, wiec twoj chlop pisze Cie wlasnie ze chce byc z toba blisko i ze teskni za twoim cieplem ;)