Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość detox:)

DBACIE O TO CO JECIE??

Polecane posty

Często jecie fast-foody, chipsy, zupki chińskie? Pijecie gazowane napoje, mocna kawe, napoje energetyzujace? Ja ostatnio zwrociłam uwage na to co jem, powiedziałam NIE chipsom i zupom chinskim których byłam nałogowa jadaczką. Jakoś sie trzymam, to juz prawie 2 tyg nie tknełam tego gówna:) Pije zielona herbate i bratka, przestałam pic juz kilka miesiecy temu czarna herbate, kawe okazyjnie, npoje gazowane-zdarza sie, ale b.rzadko:) a jak u was z odzywianiem?

Gość e-tinkaaa
Kawe i cole pije namiętnie reszty się wystrzegam (chipsy, zapiekanki , frytki) ale bywają dni ze sobie pozwalam na więcej hihi

Gość Od chipsow się odzwyczailam
Już od pól roku nie tykam. Zupek chińskich tez nie. Margaryn nie jadam , kawy rozpuszczslnej nie pije, Fast food to czasem ale to raz w miesiącu jak bardzo głodna na mieście jestem..słodyczy prawie wcale .. Nie palę a alkohol to tylko whisky ... A cocacole lubie od czasu do czasu.

ja miałam straszny roblem z chipsami, uwielbiam kazdy smak. Przechodziłam obok połki z chipsami, brałam do koszyka, potem schrupałam w przeciagu 5 minut i potwornie zalowałam, tak za kazdym razem :O to tak jak uzaleznienie od np. papierosów kiedys udało mi sie przez 2 lata ograniczyc chipsy, ale potem wrociłam do nałogu ze zdwojona siła :(

Gość karaelindaaaa
tak, kawę piję jestem wręcz uzależniona fast foody, bardzo rzadko uwielbiam gotować (myslę, że gotuję raczej zdrowo) często też jem w restauracjach, ale wybieram zdrowe rzeczy, dużo warzyw moje grzeszki przeciw zdrowiu kiedyś były gorsze (dużo słodyczy, dużo chipsów) teraz już nie :)

Gość raczej na to uważam
co nie znaczy, że absolutnie nigdy nie jem chipsów, słodyczy, czy czegośtam. Nie lubię ortodoksji. Ale na codzień staram się jeść raczej zdrowo: warzywa, owoce + coś białkowego (mięso, ryby, jaja, nabiał).

Gość karaelindaaaa
detox może spróbuj kukurydzianych nachos są ciut zdrowsze a tez smaczne :) ja kiedyś jadłam 1 paczkę wielkich chipsów na dzień a teraz kupię paczkę jak już naprawde mi sie zachce - zjem kilka, schowam reszte i za 2 tyg wywalam bo stare

no i regularnie piję spermę mojego chłopaka, gdyz zawiera duzo białka i witamin :)

nie, nie teraz definitywnie przestaje chrupac chipsy i chrupki. Jak się zepnę to nie zjem nawet przez poł roku :) muszę, to mój cel.

durny podszyw :D z ta sperma oczywiscie :D

Gość karaelindaaaa
detox, a uryne też pijesz :P?

chodziło oczywiście o kał :)

nudni jestescie 😴

i tak wielkiej kupy jak ja nie zrobicie :)

Gość karaelindaaaa
ja np. jak zaczynałam ograniczać chipsy i słodycze to jak juz miałam ochote to robiłam sobie bardzo pikantne koreczki (np. 10 koreczków z kosteczki chleba, sera feta i kawalka ogorka) zauwazylam, ze u mnie chodzilo o sól, potrzebowałam soli a nie właśnie chipsów i troche chodziło o odruch podjadania, skubania :) spróbuj ja schudłam 5 kilogramów tylko i wyłącznie ograniczając chipsy, słodycze i przestając cukrować herbate

Gość karaelindaaaa
z tą fetą oczywiście żartowałam, chodziło o ser spod napleta mojego faceta :)

też uwielbiam napletkowy serek :)

u mnie zbytnio o wagę nie chodzi, bo jestem w normie, ale wiadomo te złe tłuszcze, chemia z tych chipsów zle działa na organizm, na cere (borykam sie ciagle z pryszczami, byc moze niezdrowe jedzenie przyczynia sie do takiego stanu cery) . w kazdym razie postanowiłam i na razie daje radę :) zamiast tego jem pestki slonecznika (smak milion razy gorszy od chipsa, ale mam swiadomosc, ze to jest zdrowe)