Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paola22abc

CYCKI! ! ! !

Polecane posty

Gość paola22abc

skoro już przykułam waszą uwagę to proszę o pomoc: Jestem z chłopakiem prawie rok (może nie jest to jakoś bardzo długo, ale możecie mi wierzyć, że jestem w nim zakochana po uszy). Każdego dnia o nim myślę i wiem, że on kocha mnie równie mocno, a nawet i bardziej niż ja jego. Zaczęłam się bardzo angażować, przez co zaniedbałam rodzinę, straciłam przyjaciół, wszystko postawiłam na jedną kartę i chcę wrócić do poprzedniego życia, bo wiem, że to nie będzie trwało wiecznie. Jestem młoda, mam zaledwie 17 lat i nie chcę poświęcać wszystkiego dla chłopaka. Moje oceny strasznie się pogorszyły, zaczęłam przez niego palić papierosy, ale o nic go nie obwiniam, jest cudowny, nigdy nie spotkam kogoś lepszego, jednak nie potrafię już dłużej trwać w tym związku. Chcę odejść, chcę przestać kochać i skupić się na tym, co powinno być teraz dla mnie ważne. Jak to zrobić?

cycki, dobra zacheta:D, zmniejsz o połowe ilość czasu jaką z nim spedzasz i nadrobisz zaległości, jeżeli to naprawdę taka wielka miłość z obu stron, to szkoda z niej zrezygnować

Gość proMyCZek NAdzIEji
nie dasz rady tego zrobic uwier mi bedziesz wracac do niego 100razy

Gość na cycki jest jedna odpowiedź
zacznij nosić większy biustonosz wszystko się samo ułoży tak jak cycki