Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakacje za jeden usmiech :)

wakacje za jeden usmiech :)

Polecane posty

Dziewczyny piszę bez ściemy bo najważniejsze to po rozstaniu ustawić sobie jakiś cel. Mnie zostawiła kobieta po wieloletnim związku i obecnie też mam doła i szukam kontaktu z innym człowiekiem. Postanowiłem że wyjadę na wakację z kimś totalnie nowym i super zrelaksuję się w atmosferze wzajemnej adoracji i sprawiania sobie wzajemnie przyjemności (wiecie jak wszystcy bardzo się staramy na początku znajomości i jak jest wtedy miło prawda?). Jeśli macie ochotę na zupelnie niezobowiązujące wakacje z kimś nowym z którym nie od razu musicie planować miłość małżeńska to zapraszam... Byłoby super gdyby znalazła się fajna dziewczyna, która spontanicznie zdecydowałaby się na tygodniowy lub troszkę dłuższy wyjazd do ciepłych krajów. Przychodzi mi do głowy Egipt ale jestem otwarty na propozycje. Zależy mi raczej na wypoczynku chyba, że pojedziemy tam gdzie jeszcze nie byłem i będzie warto coś zobaczyć poza hotelowym basenem. Na stół kładę super wypoczynek, słońce i moje kulturalno nostalgiczne towarzystwo 30latka.

Gość a skąd jesteś autorze
???

a z Wielkopolski

Gość sądzę że chodzi o uśmiech
wykonany dolną parą warg, więc proszę solidnie przemyśleć tę ofertę.

Gość asiulllla
ja też wlkp:) a pokazesz się wcześniej?

może dolną parą a może górną... nie wchodzę w bezsensowne dyskusje na forum kto chce pisze na maila