Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ck_ck

Pare kilo mniej ;D

Polecane posty

Ja jestem gruba ty brzydka ja mogę schudnąć a ty ??? buchahahha

Ale ja mam ogon.... Nie mogę wyjść. Zero motywacji... To jak dziś z wyjściem na siłownie. Masakra jakaś. To wszystko chyba przez tą pogodę. Strasznie duszno dziś... Smacznego! Zdradź którą wersje wybrałaś:)

ck_ck nie zniżaj się do takiego poziomu. W takich wypadkach zgłasza sie to do usunięcia i moderator usuwa...

Oj duszno ja się zdobyłam na bieganie , już biegałam ale jeszcze idę jak się chłodniej mam nadzieje zrobi :) Musisz sobie motywe znaleźć.. Czemu chcesz schudnąć ?? Jak masz dobry powód to nic na przeszkodzie

Nie odpowiedziałaś na pytanie . Daruj sobie głupie dziecko tego typu komentarze, bo nie chce buc nie miła . A kto ci powiedział, że nikt nas nie chce powiem ci żebyś się zdziwiła:) pozdrawiam

Wiesz co mi tam tego typu komy nie przeszkadzają :) Wiem, że ona po prostu nie dorosła :)

Ja? W sumie.... chyba zawsze oskarżałam trochę mój wygląd za niepowodzenia, chciałabym sie poprostu dobrze ze sobą czuć... Żebym siadając nie podciągała spodni na brzuch:P Albo by pasowały na mnie wszystkie rzeczy sprzed paru lat. Dużo tego...

A mnie wkurzają niektóre dziewczyny tak w życiu i choć wszyscy mi mówią ze taka nie jestem ja sobie myślę inaczej . Ja zawsze luźne ciuchy nosiłam ale jak patrze na takie dziewczyny które takie obciśnięte t-shirty noszą z napisem jestem grzeczną dziewczynką, czasami i im te fałdy wystają to naprawdę myślę ze powinnam schudnąć bardziej dla innych niż dla siebie, bo ja się w sumie czuje dobrze w swoim ciele :)

Gość nie dogonisz mnie
Więc mój bilans na dziś to śniadanie-pół bułki z masłem i kabanosek, obiad-ziemniaki z masłem, kapusta zasmażana duży kotlet z kurczaka, kolacja-bułka z masłem i 1,5 kabanosa;) Do tego godzinny spacer. Jutro zaczynam dzień od jogurtu. Boję się,że jak schudnę to na wczasach nadrobię;/ więcej niż 2kg raczej w 2 tygodnie nie przytyje nie;/

nie dogonisz mnie.... mozesz nawet z 6 przybrać to zalezy od Twojej przemiany matrji jak bardzo się teraz ograniczasz a jaki luz dasz sobie tam....

heh to ja też bilans zrobię czyli śniadanio obiad z 3 ziemniaki i kotlet potem banan kolacja trochę sałatki z fetą :D zrobiłam z połowy tego co mi napisałaś znaczy 1 ogórek i jeden pomidor tylko dodałam jeszcze sałaty .. :) ale pyszna była i potem banan i wypiłam chyba 3 szklanki wody z cytryna i zieloną herbatkę :D A jutro o 6 na basen :D

nie dogonisz mnie .. A nie myślałaś o trwalszym zmienieniu swoich nawyków , bo ja myślę że ja już tak na stałe

Jezu zaraz umrę! Słodkie mnie dogania! Zjadłam łyżkę lodów, ale to nie pomogło... ck_ck w sumie to nieźle Ci poszło. Małe posiłki a dużo.

o kurde to trzymaj żeby cie nie dogoniło :DBO będzie niedobrze , a jutro sobie wszamaj coś słodkiego nisko kalorycznego choć nie wiem czy takie coś jest .. Może naleśniki na wodzie 1 jajko ja sobie kiedyś robiłam takie nisko kaloryczne i dobre były

No ba że bez tylko woda jajko i mąka i tyle. Mi tam smakowały ale nawaliłam dżem truskawkowy xD

dżem to 1/2 cukier a 1/2 owoce... Może ciut przesadzam, jeszcze żelatyna jest. Wiem bo robiłam:D To ja wole standardowe naleśniki a bez niczego. Ale koniec o jedzeniu! Jak ja bym chciała mieć tą 6 z przodu... W ogóle mam ciągle jakby wielki brzuch nie wiem dlaczego.... a do tego zatkane uszy po basenie....

hehe ja mam nadzieje na jaki kol wiek rezultat bo jak narazie to w ogóle głodna nie chodzę :)

No dziewczyny trzymam za was kciuki! ja staram sie jesc z umiarem i tyle owocow ze uu:) dzis bylo troche ciuezko bo byl chlopak a on sie objada ale nie zjadlam nic slodkiego na szczescie ;P chodz mnie namawial:D

Mi się pieknie zaczol dzień a teraz zaraz zwymiotuje tak mi niedobrze , byłam rano na basenie a potem nie chce mówic co robiłam aczkolwiek bylam z przyjaciółkami i to się źle skonczyło;/

Gość nie dogonisz mnie
ja dzisiaj 900kcal:D jestem dumna bo cięzko mi sie w 1200zmieścić;) jutro się ważę;)

Fakt trochę za mało . Ja jutro muszę coś ze sobą zrobić nie ma bata :D

A ja się skusiłam na lody. 170g czyli jakieś 300kalori moze 250... Trudno. Jutro będzie lepiej. Ale tak mnie do słodkiego ciągnie....

a mnie właśnie nie ciągnęło ale koleżanki mnie namówiły i potem jeszcze tosta zrobiły i sie bardzo z tym czuje źle ;/