Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ck_ck

Pare kilo mniej ;D

Polecane posty

Gość nie dogonisz mnie
Wiecie ci wczoraj musiałam o 23 iść obie jeszcze kromkę chleba myślałam że przeczekam ale tak mi wariowało w brzuchu że aż mi niedobrze było. Zważyłam się dzisiaj 2 kg mniej po tygodniu:) i dzisiaj pierwsza mega ochota na słodkie:(

Gość nie dogonisz mnie
Wiecie co wczoraj musiałam o 23 iść sobie jeszcze kromkę chleba zjeść ^ ^

Nom u mnie też 2kg. 71,2 ale że z łóżka się zwlekłam o 11 to pewnie o 8 by bylo coś kole 71,4. Jedna kromka Cię przecież nie utuczy.

Gość nie dogonisz mnie
ja wiem tylko że mogłam to przewidzieć i zjeść o 19;) no dzisiaj w miarę właśnie poćwiczyłam i padam:)Jak za mną dzisiaj słodycze chodzą ciągle:(

Dasz rade ja nie chce się ważyć jeszcze nie jestem gotowa ale dzisiaj jestem z siebie dumna :D przespałam polowe dnia heh ale to nie o tym na śniadanie zjadłam 3 kiwi obiad sobie zrobiłam 2 ziemniaki gotowane i 1 marchewka do tego sałatka i gotowane jajko , nawet dobre teraz się obudziłam zjadłam 2 kromki ciemnego pieczywa i rzodkiewkę ogórka i wędline Pozdrawiam :D

Tydzien temu po pilatesie miałam straszne zakwasy, a po wczorajszym minimalnie w barkach! Znalazłam świetny sposób na pyszne i CO NAJWAŻNIEJSZE niskokaloryczne lody! Kupiłam kilogram truskawek, zmiksowałam (tzn ja użyłam maszynki do mięsa bo końcówkę od miksera mi wcieło) NIE DODAWAŁAM NICZEGO! (cukru też nie dodałam!) wzięłam takie woreczki śniadaniowe i patyczki do szaszłyków, do tego nitkę grubszą i małą chochlę nalewałam po 2 chochelki (ok 100-120g) do woreczka tak na róg (żeby takie trójkąciki wychodziły) Wkładałam po dwa patyczki i zakręcałam wokół nich woreczek wszystko zawiązywałam sznurkiem by sie nei wylało i do zamrażalnik. Jeden przysmak to około 100kalori:D A w ogóle to dziś idę do fryzjera i już się boję! Ostatnio tylko krzywdę sobei robię! Miałam piękne długie, kręcone i co najważniejsze czerwone włosy, to najpierw je ściełam i prostowałam a teraz nie chciało mi sie ich rozjaśniać i farbnełam na czarno. Żal mi czerwieni.... No a ja już w ogóle to jestem po siłowni:D A jak wasze wtorkowe przedpołudnie?

Tydzien temu po pilatesie miałam straszne zakwasy, a po wczorajszym minimalnie w barkach! Znalazłam świetny sposób na pyszne i CO NAJWAŻNIEJSZE niskokaloryczne lody! Kupiłam kilogram truskawek, zmiksowałam (tzn ja użyłam maszynki do mięsa bo końcówkę od miksera mi wcieło) NIE DODAWAŁAM NICZEGO! (cukru też nie dodałam!) wzięłam takie woreczki śniadaniowe i patyczki do szaszłyków, do tego nitkę grubszą i małą chochlę nalewałam po 2 chochelki (ok 100-120g) do woreczka tak na róg (żeby takie trójkąciki wychodziły) Wkładałam po dwa patyczki i zakręcałam wokół nich woreczek wszystko zawiązywałam sznurkiem by sie nei wylało i do zamrażalnik. Jeden przysmak to około 100kalori:D A w ogóle to dziś idę do fryzjera i już się boję! Ostatnio tylko krzywdę sobei robię! Miałam piękne długie, kręcone i co najważniejsze czerwone włosy, to najpierw je ściełam i prostowałam a teraz nie chciało mi sie ich rozjaśniać i farbnełam na czarno. Żal mi czerwieni.... No a ja już w ogóle to jestem po siłowni:D A jak wasze wtorkowe przedpołudnie?

Też się boje fryzjerów :D A ja w sumie bardzo dobrze rano zjadłam 3 kiwi i 4 rzodkiewki i jabłko potem bułkę z makiem trochę źle się czułam i musiałam coś zjeść w szkole a teraz sałatkę z fetą i trochę truskawek czuje się bardzo najedzona a wiem że na w przeliczeniu na kcl to mało a i zdrowo jeśc owoce i warzywka i naprawdę smacznie , mam zamiar jechać na truskawki wiec będę niedługo żyć na truskawkach samych heh

Gość trzydziestka i 5kg mniej
Czesc dziewczyny. Po moich ostatnich,,perypetiach''-musze przyznac sie do paru grzechow,ale w szczegoly nie bede wchodzic...:( Skutek jest taki ,ze mam tylko 1 kg mniej...,a liczylam na wiecej:( Ale widze,ze Wam idzie swietnie-:) - i tak trzymac:) Do tej pory nie cwiczylam,ale od dzis to zmieniam:) -chociaz pol godzinki dziennie:)Mam nadzieje,ze znajde czas codziennie:) Pozdrawiam!

A co do tych truskawek-to wspolczuje pracy.. BYlam na wielu sezonowkach,przy roznych pracach,i najgorzej wspominam prace przy truskawkach...:(,no ale moze ty trafisz lepiej.... Nie polecam ich jesc jesli nie ma na polu tojtoja;P

truskawki,ktore bedziesz zrywac to jedna wielka chemia,niestety.... To nie to co owoce z naszego domowego ogrodka:( Tam pryskaja truskawki a Ty nastepnego dnia bedziesz je zrywac... A poza tym na samych truskawach raczej dlugobys nie pociagnela na sezonie... Jak jest na godzine -to jeszcze,ale na akordzie trzeba zapierdzielac rowno... Ale i tak schudniesz:)Ciezka praca to dobry ,,odchudzacz'':) takze tym sie nie przejmuj:)No i na takich wyjazdach jest fajny klimat:)

Dziewczyny wczoraj sie wazylam 49.90kg :D wiem ze jednego dnia moze byc te 0.5kg wiecej badz mniej ale i tzk sie ciesze 2.5kg mniej :) i to tylko dzieki jedzeniu malych porcji i jedzeniu miedzy posilkami jablek i duzo wody :D wow polecam wam wszytskim jablka to najlepsze rozwiazanie dla diety. mam nadzieje ze do moich 48 dobrne do lipca;) nic na sile i na szybko!! :)

Panterka napewno Ci się uda, a ile Ty masz wzrostu? cięzka praca to sposób by schudnąć, al enie można przesadzić bo może się to źle skończyc, a jak sądze wszystkie zauważyłyśmy że ck_ck ma do tego skłonności. Niestety ck_ck trzymam kciuki, ale żal mi Twoich rąk. Weźcie stopki ustawcie bo ja się gubie!

Ja mam duży problem wiem że za 2 dni będę miała miesiączkę i mam jedyny sposób jak to rozpoznaje okropnie mi się chce jeść . Dzisiaj nie mogłam sobie poradzić z tym dziś , powstrzymałam sie od wszelkich słodyczy . Zjadłam rano serek naturalny 2 jabłka i co 3 godz może 2i pół jadłam bułkę pierw z makiem potem z serem . Jest mi teraz okropnie niedobrze , masakra . Nie wiem jak jutrzejszy dzień przetrzymam tym bardziej że mnie wszystko boli , do tego mam wszystko tak nieregularne że nie wiem , A ochota na batoniki jest z 6 razy większa

He też w was wierze choć ja mam przekonanie że i tak nie schudnę .. Ale zaczynam widzieć różnice pomiędzy odżywianiem wcześniej a teraz . Jak zjem bułkę to zaczynam żałowac nie mówiąc o słodyczach których już nie tknę . Bo PATRZCIE taka bułka ma ok 300 kcl i ja się nią bardzo najem a twix chyba 500 kcl jak ostatnio patrzyłyśmy no to bez przesady :D

Gość gosialalallalala
Hej dziewczyny. Ja ciagle probuje sie uporac ze swoja waga. Mam strasznego bzika na punkcie swojej wagi, sylwetki itp. W podstawowce bylam taka chuda, ze dziewczyny myslaly,ze mam anoreksje. Potem poznalam chlopaka,zaczelam brac tabletki anty,zaczal mi dogadzac,siedzielismy,jedlismy,piwko,fast foody i tak strasznie przytylam. Doprowadzilam sie do wagi 88kg. Wygladalam jak swinia chociaz mam 176cm. Po jakims czasie dzieki mojemu bratu ktory szczerze mi dogadal,wzielam sie za siebie. Aerobik,stepper w domu,nie jadlam po 18,zero fast foodow,tabletki na odchudzanie no i schudlam,teraz waze ok 70kg. Ale ciagle musze sie ograniczac co bardzo mnie denerwuje. Pojjem to od razu wchodzi mi w boczki.a i to wszystko poskutkowalo cellulitem i rozstepami :( W lipcu wyjezdzam,wiec chcialabym schudnac przynajmniej z 4kg,byloby fajnie.

Gość gosialalallalala
A i tez dzis dostalm okresu,wiec jadlam w weekend (na dodatek na weselu) co chcialam,bo taka ochote mialam,jak w ciazy.ogorki korniszone,lody,piza,chipsy,cukierki i teraz czuje sie taka napompowana.. :( probuje sobie biegac w miejscu w domu :P pic duzo wody i mniej jesc...

Gość nie dogonisz mnie
eh ja wieczorem muszę iść na grilla;/A oprócz tego jeszcze będzie ciasto i inne żarełko no ale nie mogłam dzisiaj tego odmówić;/ Ciekawe czy zapanuje nad sobą;/ 9dni diety i tu bum no ale od jednego dnia nie przytyje raczej;) na wszelki wypadek dzisiaj i jutro się nie ważę;)

Ananas w UK mam 160cm wzrostu. kiedys wazylam 59 kg mialam wtedy jakies 154cm !! od malenkiego bylam grubiutka teraz schudlam w przeciagu hajis 4 lat mma sylwetke w miare lecz mam rozstepy na udach i "boczkach" i nie wuglada to dobrze ;/ musze cos kupic na te rozstepy i cellulit a nie mam pojecia co ejst dobre ;/ Wiodze dziewczyny ze nie jestem sama z okresem:) dzis mam 3 dzien okresu brzuch jak balon ale staram sie nie przejmowac bo zawsze w okres wygladam jak w ciazy :D:):) nie zalamujmy sie i fakt tez zawsze mama ochote na wiecej jedzenia ale staram sie jesc jak normalnie zeby po okresie sie nie zdziwic jak waga pokaze wiecej niz przed:) 48kg- ah rok temu to bylo cos...

Nie dogonisz mnie- Skadja znam ten bol grillowania!! ;) wszytscu siedza objadaja sie i mowia NO WLOZ SOBIE PRZECIEZ NIC NIE ZJADLAS ! PRZECIEZ NIE PRZYTYJESZ ! NO DOLOZ SOBIE EJSZZCE JEDNA KARKOWKE :d:d i wez tu czlowieku schudnij :)

Ja dzisiaj w domu siedzę zrobiłam sobie na śniadanie sałatkę i zjadłam dużo truskawek :D strasznie się najadłam :D może nawet przesadziłam , na obiad ziemniaczki z maślanką i na dziś tyle:D jak wytrzymam . Życzę smacznego :D Ja się w sumie nie ważyłam , bo się nadal boje ale 3 cm poszły z bioderek :D jeszcze 2 i może się odważe:D

Uuuuu !! ck_ck bardzo Ci gratuluje! kazdy cm w bioderkach jest na wage zlota:) gdyz ciezko tam spadaja te kg cm i dag :D ja wczoraj i przedwczoraj jako lunch jadlam truskawki z hefirem badz zsiadlym mlekiem zblendowane i schlodzone w lodowce;) mowie wam poezja;)!

Dziewczyny jak tam u was dzis dzien dietki minal?:) u mnie w miare chodz dziwnie syta sie czylam pod wieczor jakbym sie przejadla po rybie i kaszy mialam takie uczucie! Byrza byla wiec nie bardzo moglam po spacerowac po dworze a szkoda;)

Gość nie dogonisz mnie
A jak miał minąć śniadanio-obiad o 11 ok 200kcal, wieczór od 18-19.30(gril plus mały kawałeczek ciasta itp) ok 1000 kcal no dobra dołóżmy jeszcze te 100 jakby co więc 1300 kcal na dzisiaj

Gość nie dogonisz mnie
wczoraj ćwiczyłam 40 min, przedwczoraj godzinny spacer a dzisiaj mi się nie chce;/ jutro mam zamiar się zważyć no chyba że mój brzuch z samego rana mnie przerazi;) A jak wam idzie? Ile zrzuciłyście już?

Kurde zjadłam tosta o 18 znowu u koleżanki byłam :D ALE SZŁAM potem w ciul kilometrów więc spaliłam .. heh w ogóle fajny dzień

Dzisiaj gotowałam spaghetti ale o dziwo nie zjadłam :D Zrobiłam sobie osobno sałatkę :DA TERAZ ide do ogródka :D a jak tam wasz dzień mija :??

Hej;) ja nie wazylam sie juz tydzien przez okres takze mysle ze w poniedzialek sie zwaze i ciekawa jestem co tam waga wykaze nie sadze zeby byly znaczne zmiany i napewno ich nie bedzie;) aby te 50 bylo :) wczoraj nie mailam czasu na 4 posilki zjadlam tlyko 2 nie bylo czasu na jablka boje sie ze metabolizm zwolni. Chlodne dni nastaly dziewczyny:)niedlugo zaczne jezdzic rowerkiem:) baaaaaardzo to lubie:)

ck temat chyba upada już panie nie wypowiadają się tak chętnie:( ja po śniadaniu kromka chlebka z serem i wsysam aqua slim;) Wczoraj nawet ok zjadłam obiad, na kolacje pół bułki z sałatką, na deser dużo czereśni wieczorem jeszcze lizaczek czupa czups, poćwiczyłam 30 min a co będzie dzisiaj sie okaże. Mam diabelna ochotę na czerwone wino jutro się skuszę i sobie kupię. Byłabym dalej ciekawa jak wam idzie żeby siebie porównać. Ja mam tak że nie jestem w stanie nigdy uniknąć jojo. W przyszłym tygodniu w sobotę wyjeżdżam wracam ostatniego więc podejrzewam,że od 1 lipca na nowo do was dołączę...