Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalia9191

czy to objawy ciąży?

Polecane posty

witam wszystkie dziewczyny. mam problem:( oczekuje miesiączki i mi się spóźnia. w tamtym miesiącu dostałam 16 dnia i trwała krócej niż zwykle bo tylko trzy dni normalnego krwawienia i potem same resztki a teraz jest już 28 i jeszcze nie dostałam okresu:( gdzie wcześniej okres przeważnie dostawałam 26 dnia miesiąca. nie wiem co się dzieje:(

Gość zadzieram kiece i lecę, dać
jak to co? Zaciążyłaś.

od kilku dni z mojej pochwy wydobywa się sporo wydzieliny, wcześniej aż tak dużo nie miałam:( miewam bóle podbrzusza, nawet teraz boli mnie podbrzusze ale miesiączki nie ma:( a skoro w tamtym miesiącu miałam 16 to powinna już być prawda?

Gość sgrdgerg
a co, calowalas sie?

Gość sgrdgerg
ja pierdole, a pozniej takie TEPE DO ENTEJ POTEGI IDIOTKI zostaja matkami :O co z ta Polska? :(

Jeśli współżyłaś i trafiłaś na dzień płodny to ciąża możliwa.

wczoraj miałam kupić test ale jak miałam takie bóle podbrzusza gdzie wcześniej takie miewałam przed każdą miesiączką to pomyślałam że jednak dostane ten okres. ale jak na razie nie mam jeszcze:/

Natalia, współżyłaś bez zabezpieczenia? Dni płodne? Jak się zabezpieczaliście i nic sie z gumką nie stało to nie masz się co martwić...

no napisz coś więcej bo nie wiemy nawet jak miałoby do tego dojść. Uprawiałaś seks? czy tylko się dotykaliście i psychika Ci siada? (sorry ale nawet takie się tematy tu pojawiają)

ja też wcześniej przed każdą miesiączką miałam bóle to wiedziałam że okres się zbliża, ale teraz nie wiem. a jeszcze ta wydzielina... ;/ ja tam dokładnie nie wiem ale raz czytam że taka większa ilość wydzieliny i z takimi grudkami to objaw ciąży a gdzie indziej czytam że to nie objaw ciąży wiec już sama nie wiem;/

nie nie uprawiałam seksu, wsadziłam sobie paluszka i wymyślam że mogę być w ciąży!

nie chcesz pisać więc nie możemy Ci pomóc, sorry Podsumowując napiszę tak: jeśli był seks - ciąża możliwa, jeśli nie było seksu - ciąża niemożliwa.

tak i tak źle - teraz to mi ciężko powiedzieć bo jeśli jestem w ciąży to nie wiem od kiedy bo z chlopakiem kochamy sie w gumce ale i też kochaliśmy się bez zabezpieczenia.

No to brawo, wobec tego pewnie świadomie liczyłaś na taką możliwość:) Gratuluję, jest wielkie prawdopodobieństwo. Dla pewnosci radzę zrobić test.

dzisiaj jeszcze poczekam i zobaczę czy dostane miesiączkę a jak nie to w poniedziałek zrobię test i pójdę do lekarza

Zrób test. Skoro nie wiesz kiedy masz dni płodne :O A jak bez zabezpieczenia to dochodził w Tobie, tak? Jeśli tak to jest duże prawdopodobieństwo ciąży, więc leć po test i jutro rano zrób.

Gość fdfgvgg
Nie straszcie dziewczyny. W ciąże się tak łatwo nie zachodzi:)

Wiem że nie jest łatwo. Ale ona nawet nie wie kiedy miała dni płodne i czy wtedy było z zabezpieczeniem czy bez...

nie dochodził we mnie. jak kochaliśmy się bez zabezpieczenia to nigdy nie dochodził we mnie

A nie zgodzę się. Uważam, że jak się nie chce to bardzo łatwo się zachodzi. Jak się chce to wtedy nie ma tak łatwo:)

skoro dajmy na to że kochaliśmy się co drugi dzień to skąd mogę wiedzieć kiedy zaszłam ( jeśli zaszłam) w ciąże?:(