Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helcio9

jak załatwić chu* co byscie mi radziły?

Polecane posty

Gość helcio9

zostawił mnie po 5 .. niby nam sie nie ukladalo ale ja wiedzialam ze to chodzi o inna.. i się wydalo 6 lat mlodsza od niego a o demnie 5 lat mlodsza malolata .. od 3 miesiecy maja juz wspolne konto na facebooku i wspolne fotki .. kazdy to konto widzial ona specjalnie tam pozapraszała do znajomych jego znajomych któży i mnie znaja zeby wszyscy widzieli tylko ja slepa nie wiedzialam a on z nia juz sie spotykal rok przed naszym rozstaniem.. gdy się wszytkiego dowiedzialam wpadlam w szal płacz itp.. a on do mnie - ze i tak przeciesz mialas mnie gdzies zostawilas mnie nie odzywalas się do mnie na balety latalas ( hehe dziwne ze bym go miala nie zostawic jak ciagle mi gadal jaka to dobrze mu gdy sie nie odzywam.. zebym spierdal* mi gadal itp wiec olewalam go nie odzywalam się pierwsza wcale itp..) a tu prosze wyszlo szydlo z worka .. teraz gdy wie ze przechodze zalamanie nerwowe wydzwania ciagle pisze -co tam co robisz jak się czujesz itp.. dzisiaj dzwonil zeby mi powiedziec ze on jest w domu zebym nie myslala ze on gdzies jedzie( ze niby do tamtej) itp... mam tego dosyc.. o 1 w nocy dzwonil sprawdzic czy spie.. ( pewnie sprawdza czy sie nie zabilam ) chcial by kurw*!! napisalam mu smsa zeby nie dzwonil itp zeby poszedl sobie jeszcze wiecej fotek porobic z tamta i wstawiac na facebooka na ich konto to powiedzial ze to ona konto zalozyla i ona wstawiala wszytko i juz tego nie ma juz jest tylko jej imie i nazwisko i nie ma jego fotek ze kazal jej wykasowac!! i co ja mam robic!!? chce o nim zapomniec raz na zawsze telefon mam w orange na abonament i dzwonilam dzis i nie da się zablokowac jego nr tam u nich.. jedynie w telefonie a mam iphone i nie ma tu takiej opcji ... co robic nie mam juz sil:(

Gość helcio9
po 5 latach miało być*

Gość lola76755
no ale jak jak mam na abonament jeszcze bede miala go 1,5 roku.. :( jest taka aplikacja do sciagnieca w iphonie black list cos takiego do zablokowania ale ona koszuje chyab 10 zl i trzeba podac nr karty kredytowej troche sie boje tak udostepnic .. tym bardziej ze nie mam swojej karty tylko jak cos to ojca musiala bym podac..

Gość ponieważ ja dość mściwa jestem
to bym nagrała kiedys jakąś jego rozmowę i bym tej małolacie wysłała. miałby chłopak nauczkę, że nie można tak postępować z ludźmi.

Gość Jestes totalną idiotka
Nie podawaj tak pewnie słyszałas jaka akcja wyszla z PlayStation jak ludzie w ten sposób płacili. Moze znajdziesz ta albo podobną aplikacje za darmo. A czujesz cos do niego?

Gość ponieważ ja dość mściwa jestem
w nocy dzwonił.. to naucz sie na noc wyciszać telefon, naucz się nie odbierać jego telefonów ani żadnych nieznanych, naucz się nie czytać i tym samym nie odpisywać na jego sms-y. trudno, wiem, ze trudno, ale warto spróbować.

Gość helcio9
mam mase nagranych z nim rozmow i i smsow wsyztko jej napisalam rozpisalam sie na cala strone a4 a ona mi tylko na to odp- masz racje najlepiej bedzie jak dasz mu juz spokoj pa 3maj sie/ wiec wpadlam w jeszcze wiekszy szal i napisalam jej wsyztko co on na nai gadal jak się z niej smial.. a ona mi napisala tylko zebym dala juz jej spokoj i jeszce bardzie powstawiala na facebooka ich zdjecia i jego samego z podpisami mój misio:* // nie mam juz sil:((

Gość ponieważ ja mściwa jestem
a Ty bys uwierzyła, gdyby Tobie inna laska na Twojego chłopaka gadała? Była laska? mi chodziło o nagranie, cos, co tam mała może odsłuchać, jak pozna jego głos to uwierzy. a le a nie o tym, może daj sobie spokój z zemstą, bo nie wiesz co on jej o Tobie opowiadał, moe przedstawił Cię jako natrętnego potwora od którego nie może się uwolnić. ostatnio płakał w Twoim samochodzie, dalej robi podchody?

Gość Jestes totalną idiotka
Odpusc. Małolata sie cieszy, ze Cie denerwuje. On sie cieszy, ze obie o niego zabiegacie. Tylko Ty jestes poszkodowana, wiec dla własnego dobra zacznij go ignorować, zajmij sie innymi sprawami a z nim daj sobie spokój.

Gość dupa słonia
olej chama i całe to bagno

Gość odetnij się od niego, z tego
związku i tak nie będzie, tylko zdrowie stracisz. skoro nie możesz się pozbyć telefonu to kup drugą kartę a na tej tylko opłacaj abonament. Nie będziesz z nim romawiać, czytać jego wypocin to może się trochę uspokoisz. i pamiętaj, gdyby Cię kochał NIGDY by Cię tak nie potraktował.

Gość ihaduihd
nie wiem złotko. chyba bym zrobiła tak jak Ty, odcięłabym się od gnojka. obojętność najbardziej boli, a ta gnida nie zasuguje na Twoją uwagę. Nie masz obowiązku wysłuchiwać jego dennych wyjaśnień. Konsekwentnie ignoruj, może się znudzi. Jak się nie znudzi, zamień się z tatą na telefon.

Gość Domin_Dominek
ile wy macie lat?

Gość helcio9
ja 22 on 24.. a ta jego nowa 17 ... // ale on jeszcze niedawno tak jak tu ktos napisal plakal chcial do mnei wrocic.. wiem ze ich ten caly smieszny zwiazek polega na tym ze widza się raz na 2 tyg bo on musi jechac do niej prawie 2h.. my jestesmy z płocka ona z warszawy.. wiec co 2 tyg w sobote jedzie do niej na jakies 4h to taka milosc smsowo-telefoniczno internetowa hehe tylko ze jak ktos tego nie wie to patrzac na ich fotki ktore ona wstawia a to z jakiegos wesela... a to z nad wisly jak sobie stoja.. wyglada jak to by byl nie wiadomo jaki kur* zwiazek..! ale macie racje i tak nic z tego juz nie ebdzie a on chyab chce miec mnie jako kolo zapasowe.. gdy znudzi mu sie zabawa z tamta

Gość grgrewtwetwe
możesz ustawić dźwięki - jego jako wyciszony dzwonek najlepiej zmienić numer ale chyba nie zależy Ci aż tak na tym prawda? Chyba lubisz gdy dzwoni, pisze? Jak mój ex tak pisał i dzwonił to bez wahania zmieniłam numer, numer gg, maila, a wszystkie stare bezpowrotnie usunęłam/pocięłam/wyrzuciłam

Gość Domin_Dominek
przedralas poprostu tez bym cie wolal zostawic dla 17

Gość helcio9
PISALAM JUZ 3 RAZY MAM TEL NA ABONAMENT JAK MAM ZMIENIC!???

Gość 44444444444444343
poprosić jakiegoś faceta by kiedys odebrał i męskim donośnym głosem powiedział że ma przestać dzwonić a najlepiej naprawdę poznaj faceta i daj z nim gdzieś foty

Gość to nie zmieniaj numeru
ale jak Ci wyżej radzą ustaw go na cichy dzwonek.

Gość helcio9
TYLKO MI CHODZI o co troche innego chciala bym się uwolnic od niego psychicznie nie miec z nim calkowicie kontaktu.. tak planuje wlasnie poznac jakiegos i powstawiac z nim foty jak siedzimy razem nawet myslalam zeby to celowo z jakims ustawic .. chlopakiem zeby tylko go zabolalo jak by to zobaczyl..

Gość huhujy
dziecinada, olej go i idz dalej, mnie zostawil po 8

Gość mimi____00009
Psychicznie to raczej się szybko nie uwolnisz. Ja też od razu po rozstaniu zobaczyłam na n-k zdjęcia ex z jego nową miłością i raczej wynikało, że znali się już gdy był ze mną. Ona powrzucała jeszcze więcej ich wspólnych zdjęć z romantycznymi opisami. Bolało mnie to strasznie, płakałam. A nie miałam już z nim kontaktu... jednak nie potrafiłabym się powstrzymać, żeby nie przeglądać ich profili... Pomyśl, co przeżyłam gdy pewnego dnia zobaczyłam ich zdjęcia ze ślubu. Niecały rok po naszym rozstaniu!!! To była katorga. Minęły 4 lata, mam innego faceta, którego bardzo kocham, ale tamto nadal mnie boli gdy pomyślę.... i raz na parę miesięcy wejdę na ich profil i popatrzę na ich szczęśliwą trójkę (bo już z dzieciakiem) to.... płakać mi się chce... na myśl tamtej krzywdy którą odczułam

Gość helcio9
Ehh:(( straszne to co napisalas.. 4 lata i nadal .. ja gdybym sie dowiedziala ze on by teraz z nia wpadl.. czy cos nie wiem czy bym pod wplywem chwili cos sobei nie zrobila.. ja nawet nie patrze na ich konto na kompie tylko na telefonie weszlam na facebooka bo tam wsyztko malutkie sie wyswietla i nie chcialam dobrze tego widziec a tak to nei wchodze raz widzialam i dziekuje bardzo za to uczucie ale teraz wiem ze jemu zrobie to samo.. tylko musze znalesc fajnego chlopaka takiego zeby tamtemu kopara opadla!!

Gość to nie zmieniaj numeru
znaleźć chłopaka..hm, może najpierw pokaż mu, ze potrafisz żyć bez niego: zacznij wychodzic ze znajomymi, wyjdź z domu. pokaż mu, ze nie jest pępkiem świata i bardzo ważne - żadnych łez publicznie. jak chcesz płakać to płacz, ale w samotności.