Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konstancja fiołek

smutno mi, jestem biedna

Polecane posty

Gość konstancja fiołek

Dzisiaj byłam w galerii, dziewczyny były takie zadbane, markowe ubrania, fryzjer, biżuteria, makijaż, pachnące perfumami nawet sprzedawczynie aż głupio mi było wejść do sklepu poczułam się jak sierota i po co kończyłam te studia, po co kursy językowe jak teraz zarabiam marne 1500zł :/ ledwo starcza mi na opłaty i jedzenie, nie wiem skąd Ci ludzie biorą tyle pieniędzy, każdy młody człowiek tak świetnie zarabia, a ja ledwo daję radę, smutno mi...

Gość xxvfdfdsf
aaaa zarabia , rodzice daja albo prace dobra zalatwiaja

Gość arrrrrek
pocieszę Ciebie, to wszystko pozory, jak ktoś ma pieniądze to nie wydaje ich na eau de toilette Armaniego za 300 zł. To kredyciarze, którzy mają 300000 CHF kredytu i nic do stracenia. Jak się ma milionowe długi, to się traci kontakt z rzeczywistością. Powraca, gdy wchodzi komornik. Także głowa do góry.

Gość konstancja fiołek
toksyczne babsko, żebyś wiedziała jest mi jakoś smutno, tez bym chciała wyglądać kobieco,elegancko ale zwyczajnie mnie nie stać....a sprzedawczynie tez zadbane, ubrane patrza na mnie tak, ze wiedza ze nic nie kupie...

Gość bumcyktrala
ile bym dal by moc miec kobiete ktorej moglbym kupic jakies fajne ciuchy albo zobaczyc ja w nowej fryzurze hmm jestem nieszczesliwy pieniadze to nie wszystko

Gość nie chce sie logowac...
a ja jestem na rencie i co mam powiedziec?Nawet znajomi sie wysmiewaja:(

Gość konstancja fiołek
bumcyktrala zgadzam się to nie wszystko, mimo to smutno mi gdy ludzie mnie oceniaja tylko po tym jakie nosze ubrania, czasem też chciałabym mieć coś ładnego jak każda kobieta a pozostaje mi tylko patrzenie na wystawy

Gość konstancja fiołek
toksyczne babsko masz racje bazary i ubrania z pudełek, przynajmniej nie chodze nago:)

nie wiem czy cie pociesze mamy na 3 osoby 600zł z tym że nie musimy płacić za mieszkanie i internet pamiętaj kiedy myslisz że ci źle i że nikt ci nie pomoże pamiętaj że zawsze gorzej być może

Gość konstancja fiołek
kitana2000 nie pocieszylas mnie, raczej mi smutno, ze ludzie musza sie tak meczyc, jak Ty dajesz rade, przeciez to chyba nawet na jedzenie nie starcza, no chyba ze dietujecie tak ja ja w kółko...

trzeba za wszelką cenę znaleźć sposób na poprawę sytuacji to powinno być priorytetem najgorsza sytuacja jest wtedy gdy się narzeka na swój los i nic z tym nie robi

konstancja ja tu na kafe wiele razy pisałam jak można rozplanować wydatki na żywność nam na miesięczne zakupy idzie 330 zł w tym 20 dni to są mięsne obiady na 2 osoby i prawie codziennie jest ciasto :)

Gość gjygju
do autorki..to ja nie wiem jak ty wydajesz ta kase...ja zarabialam 2 tys zl ale od roku zarabiam 1500 zl (redukcja etatow) , po podzieleniu sie kosztami z moim partnerem i oplaceniu zarcia i mieszkania zostaje mi 800 zl a za 8 stow ubiore sie super i nakupuje kosmetykow.....

Gość konstancja fiołek
staram się robić, szukam lepszej pracy, tygodniowo wysyłam około 20CV, mama zasponsorowała mi kolejny kurs językowy, staram się myśleć pozytywnie, ale są takie dni jak dziś i zwyczajnie mi smutno

Gość konstancja fiołek
nie mam partnera, może dlatego nie jest mi łatwo

Gość gjygju
do kitana-co ty jesz? u mnie na 2 osoby na zarcie idzie min 500-600 zl miesiecznie i to bez jakis frykasow.......

Gość gjygju
330 zl na 3 osoby? niemozliwe!!!!!

Gość Jo-------anna
Ja sama wydaję około 1000 na jedzenie. Nie wiem jakim cudem, nie wiem gdzie się to rozchodzi...

Gość gjygju
1000 zl na osobe? to juz gruba przesada....no chyba ze co 3 dzien kupujesz wedzone losoei, wino za 40 zl ,kraby i malze

Gość konstancja fiołek
można za 330 zł, tylko kto jest w stanie jesc codziennie placki ziemniaczane i kluski i od przypadku mielonego, moge tak miesiac ale na dluzsza mete jakies warzywa, owoce, jogurty, ser, kurczak a to juz znacznie wiecej niz 300zl

Gość Ja kiedys myslalam o
wlasnym biznesie ale jak podliczylam wszystkie koszty to ,i wyszlo,ze do konca zycia bym nie wyszla na swoje

Gość Jo-------anna
No sama nie wiem... Po opłaceniu wszystkiego zostaje mi 1500 na jedzenie, chemie. Na kosmetyki niemal nie idzie - mam naturalna urode, pelne usta, dlugie rzesy i na kosmetyki niewiele mi idzie. Nie mam pojecia gdzie sie to rozchodzi. Chyba bede zapisywac na kartce. :P Nie imprezuje, nie pije, nie mam samochodu..

Gość ........kropka....
a mi smutno jak tak patrze na wycieczki....Seszele, Malediwy, Fidżi ..........a ludzie tam leca i wypoczywaja, a ja tam chyba nigdy nie wtrafie i dlaczego?? przeciez wszystko jest dostepne, osiagalne...tylko te zasrane pieniadze smutno mi kiedy pomysle jak ludziom w Australii czy Stanach swietnie sie zyje, na luzie, z przerwamii w pracy , z luznym nauczaniem itd.......a nas panstwo okrada, oszukuje i jeszcze szufladkuje

Gość hiyiyuiy
w ciucholandach tez mozna sie bardzo dobrze ubrac, a ile zaoszczedzic