Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zle sie czuje we wlasnej skorz

Nie potrafie sie zaakceptowac

Polecane posty

a co za tym idzie otworzyc na ludzi. czuje jak zycie mi przecieka przez palce :(:( Daleeeeeko mi do ideału nawet bardzo, nie ma we mnie nic ładnego.. Jest mi przykro :(Czuje obrzydzenie do siebie :( Jakby tego było mało, wszyscy dają mi więcej lat niż mam w rzeczywistości. Nie dosc ze brzydka to i stara :( strasznie brzydkie rysy twarzy mam... Ciało też takie że żal patrzeć.. Chcę się wziąć za siebie ale brakuje mi motywacji :/ Jest moze ktoś kto kiedyś był okropnie brzydki ale zmienił się w piękność? Tylko bez udawanej skromnosci :o pozdrawiam

Gość czarnaspinka
a ile masz lat w takim razie?

a jakie to ma znaczenie?

Gość niemamgo :/
to dawaj fote, wtedy będzie można coś powiedzieć.

mam lustro i widze .. a ludzie i tak prawdy nie powiedza wiec po co mi to?

Niewiele jest kobiet, ktore sa tak brzydkie, ze nic im nie pomoze. Fryzjer, makijaz, ciuch duzo zmienia. A cialo - ja tez nie mam najpiekniejszego w swiecie i gdybym mogla cos zmienic to pewnie bym zmienila. Ale na szczescie mam tysiac wazniejszych spraw na glowie. Nie ma ludzi idealnych! Sa dobrze zrobieni albo obrobieni (w photoshopie). Zreszta, niedoskonalosci sa seksowne. :) e tam, pierdoly bede wypisywac.. e tam, pierdoly bede wypisywac..

ale zeby to byly drobne niedoskonalosci... nie powiesz mi ze ktos kto ma starą twarz, zmarnowaną okropną cerę, zeza, nachodzace zeby na siebie i w ogole figure niezbyt ładną, ma takie same szanse jak inni?wątpie już sam zez jest cechą dyskwalifikującą w oczach facetów, a co z resztą? Wyglądam gorzej niz bazyliszek... A co "najlepsze" brakuje mi kasy, nie mam za co sie porzadnie ubrac czy umalowac... bo moze to by cos dalo, ale nawet i gust mam zjebany. i co powiesz??

up!!!!!

i co glupio wam teraz? ze pusto gadacie "to sa drobne wady" a dla mnie to tragedia??!