Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pandora634

Chłopak a kolega...

Polecane posty

Gość Pandora634

Mam na studiach pewnego kumpla, któremu mam wrażenie, że się podobam. Jesteśmy w innych grupach, ale on jak mnie widzi na korytarzu to bardzo często zagaduje, a podczas rozmów patrzy mi głęboko w oczy. Nie interesuje mnie jako facet, jestem już w szczęśliwym związku, ale można z nim nieraz fajnie pogadać. Ostatnio ten kumpel zaprosił mnie na kawę. Jednak odmówiłam, mówiąc, że mam chłopaka. Ja też nie chciałabym, żeby mój chłopak chodził z jakimiś koleżankami po kawiarniach, jednak zastanawiam się czy jednak nie przesadzam? Może to miało być takie zwyczajne koleżeńskie spotkanie? Jak sądzicie? Dobrze zrobiłam?

Gość Pandora634
?

Gość vcvcvx
jakbyś nic nie czuła, ani grama mięty do tego "kolegi" to byś teraz nie pytała na forum postaraj się nie myśleć o tym "koledze" i go zignorować bo tak to się zaczyna..

Gość Akkkkk
Pewnie że dobrze :) Nie rób czegoś czego potem możesz żałować. No chyba że twój chłopak nie jest zazdrosny to śmiało :)

Gość Pandora634
Nie czuję do niego żadnej mięty! Tak tylko pytam bo nie mam zbyt dużego doświadczenia w związkach i nieraz trochę się gubię.

Gość aneta wawa
dobrze zrobilas... nie rob czegos czego nie chcialabys zeby robil Twoj chlopak ;)

Gość nowanakafeterianka
nawet jeśli do czegoś by doszło, to co z tego?.

Gość Pandora634
:-/ Jak to co z tego? Poza tym nie ma takiej opcji żeby do czegoś doszło. On nawet nie jest atrakcyjny w przeciwieństwie do mojego chłopaka!