Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julciajulciajulcia

Urodziłem się 06.06.2006 roku... ;(

Polecane posty

Gość julciajulciajulcia

Urodziłam się 6 czerwca 2006 roku, czyli 666... ;( Jestem bardzo inteligentnym dzieckiem ;( Psycholog stwierdził, że jestem jakaś nie normalna.. W moim wieku (5 lat) dzieci jeszcze nie umieją mówić ;( A ja?Ludzie się mnie boją.. Mówią, że jestem córką szatana! ;( płakać mi się chce... Nie mam kolegów... Tylko dlatego, że mam duże IQ, i urodziłam się 6 czerwca 2006 roku, a może tylko dlatego... Moi koledzy są tacy dziecinni.. pomóżcie ;* nie chce być sama.. ;( Kiedyś mi starszy kolega powiedział: "Ale z Ciebie fajna dupa! Szatan ma takie ładne dzieci?" Rozpłakałam się wtedy i pobiegłam co sił w nogach... Wierzycie w to, że jestem dzieckiem szatana? ;( Pomóżcie! PS na stópce między paluchem a mniejszym palcem mam takie znamię.. czarną kropkę... ;( boje się.. kocham Boga ;* ;( dlaczego? ;( :( :(

kropka na szkicie na pewno świadczy o tym, że jesteś dzieckiem szatana!Z tego co tu widzę to za inteligentna nie jesteś. Więc spoko.. normalna z Ciebie 7 latka.. won do elementarza.

Gość julciajulciajulcia
urodziłam.. jestem dziewczynką....w temacie jest błąd...

Gość no to siup..
jasne i juz piszesz bezblednie i wogole..jestes szatanem:-P

orzesz! ale ja byka zrobiłam... napisałam żeś 7 latka... 5 chyba. Przyznaję się do błędu i jest mi wstyd :(

Gość łysy
0/10

Gość julciajulciajulcia
;( to straszne co piszecie.. ;( jestem normalnym dzieckiem ;( ;( chce sie bawić z moimi koleżankami ;( tylko, że one bawią się lalkami.. ale to głupie! ;(

Gość na bialkowej diecie jestem
oj ludzie tam, jakis gowniarz se jaja robi a wy juz wierzycie w to. tak 5 letnie dziecko siedzie na forum, zenada.

Gość julciajulciajulcia
;( ;( ;( ;( ;( Najlepiej rozmawia mi się z dorosłymi ;( jem normalne jedzenie ;( prawie cały czas płacze... ;(

Gość julciajulciajulcia
DLACZEGO NIE JESTEM NORMALNA? ;( Podobają mi się chłopaki.. jak mówię do koleżanki, że ten gościu z 6klasy mi się podoba, to mnie wyśmiała i powiedziała, że jestem głupia.. bo ona nic w nim nie widzi... ;(

Gość takasiakaiowaka
Weź łyknij wody święconej, przyłóż do czoła krucyfiks, chwyć różaniec i czekaj na efekty :D

Gość takasiakaiowaka
W ogóle, o bogowie, od kiedy to dzieci przed 5-tym rokiem życia nie potrafią mówić?

Gość julciajulciajulcia
takasiakaiowaka... ja się modle! znam wszystkie modlitwy, te różańcowe zwłaszcza.. woda święcona mnie nie rusza! chodzę co tydzień do kościoła! i w święta.. ja mam 5 lat, co będzie jak będę miała 30? ;(

Gość julciajulciajulcia
nie zbyt dobrze mówią to nie znaczy że nic nie mówią! za dużo powiedziane.. np. jakają się, albo se plenią i tak dalej.. ni mymawiają r