Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co ja w sobie mam?

Niektorzy faceci maja tupet!

Polecane posty

Gość Co ja w sobie mam?

Wlasnie odebralam poczte i zajrzalam do pewnej wiad. od nieznajomego faceta z fotka.pl. A tam cos takiego: "hej, od samego początku proszę Cię o wybaczenie, jeśli Cię urażę. Wolę napisać szczerze niż kłamać. Nie mam dziewczyny i na razie nie planuję związku. Trochę żyłem w celibacie i brakuje mi kobiety. Co nie znaczy,że jestem jak sęp, który rzuca się na wszystko. Chciałbym zaproponować Ci ojej, jak to zabrzmi spotkania ...to nie tak,ze zaraz spotkamy się na seks. Po prostu najpierw się poznamy. To byłaby taka relacja koleżeńska. Jestem przystojnym i wysportowanym facetem.Zdjęcia mogę podesłać. Naprawdę wydaje mi się, że jestem gościem na poziomie i z jakąś tam klasą:))) Nie spotykałem się w ten sposób.O dyskrecję naprawdę możesz być spokojna. No i jestem kontaktowy i chyba się odnajdę w rożnych tematach, także porozmawiać spokojnie możemy. Nie mówię tylko o automatycznym seksie. Zresztą ja chciałbym,żeby to było tak ciepło a nie mechanicznie. Jeśli masz pytania pisz śmiało. Ale według mnie chyba najlepiej spotkać się i pogadać, bo to najlepsza forma kontaktu,żeby się poznać:)) pozdrowionka:) ..." Dla seksu faceci zrobia niemal wszystko. Ech, szkoda gadac. Gdzie sa ci wartosciowi, nietuzinkowi mezczyzni?

Gość Co ja w sobie mam?
mnie takie uklady nie interesuja.

Gość dsdesdsd
"Gdzie sa ci wartosciowi, nietuzinkowi mezczyzni?" Nie ma takich, wszyscy faceci to swinie, zapamietaj to sobie!

Gość czemu?!?!?!? :P
nic go to nie kosztuje konto może zawsze zamknąć a jak 1 na 100 się zgodzi to sobie pokopuluje same plusy

Gość dsdesdsd
"WARTOŚCIOWI FACECI NIE MAJĄ PROBLEMÓW ZE ZNALEZIENIEM KOBIETY W REALU" Hahaha. Dobry zart. Tak sie dziwne sklada ze wiekszosc wartosciowych facetow jest samotnych...

Gość czemu?!?!?!? :P
oczywiśce z tym bogaty, wysoki, wysporotwany to pewnie kłamie :P

Gość contra
Przecież to śmierdzi na kilometr metodą "kopiuj - wklej". Dam sobie łąpę uciąć, że nie jesteś jedyną do której facet powysyłał takie maile. Od razu widać, że pisane to jest nie pod konkretną osobę, ale tak, by można to było wysyłać "seryjnie" Delikatnie sugeruję olać faceta, chyba że szukasz tego samego co on i akurat jesteś w desperacji.... jeśli tak, to współczuję

Gość dsdesdsd
Poki co to Ty jestes ciota piszac takie pierdoly. Nie od dzis wiaodmo ze im wartosciowszy facet tym ma mniejsze szanse na znalezienie kobiety.

Gość grrhhfghfg
o co ci chodzi glupia kurrwo kafeteryjna, facet ladnie i wprost napisal o co mu chodzi, zamiast udawac ze chce cie gleboko poznac 🖐️ nie pasuje, to nie odpisuj i dalej szukaj ksiecia w internecie, za 10 lat bedziesz miala gromadke kotow i nierowno pod kopulą

Gość dziewczyno szalejesz
o co Ci chodzi kobieto? Zamieszczajac kontakt na takim portalu sama się wystawiasz na podobne odzewy. Jak Ci nie pasuje taki układ to nie odpisuj, ja uważam że facet ładnie i kulturalnie napisał i wcale nie jest świnią, bo Cie nie oszukuje ale szczerze mówi o co chodzi.

Gość gwoli wyjasnienia...
ja w sobie nic nie mam...a tez dostaje takie propozycje...wiec wyluzuj i zapomnij. nie list sie liczy a jedynie reakcja

Gość dsdesdsd
@. i r . i r . zalosny jestes. Facet im bardziej wartosciowy tym mniej jest pozadany przez kobiete bo takiego faceta nie da sie zmanipulowac.

Gość Co ja w sobie mam?
Odpisac, nie odpisalam. Tylko zmartwilo mnie, ze 99% facetow sklada mi tego typu propozycje.

Gość dsdesdsd
W twoim otoczeniu tego nie ma bo nie obracasz sie w srodowisku wartosciowych facetow

Gość dsdesdsd
Haha, juz to widze jak sie obracasz. Tak sie dziwnie sklada ze im facet inteligentniejszy, wartosciowszy to tym wieksza szansa ze jest sam chociazby dlatego ze kobiety sie boja inteligetnych facetow to raz a dwa ze taki wartosciowy facet byle kogo nie wezmie.

Gość Jestes totalną idiotka
Jasne, wszyscy wartościowi faceci sa sami :o tak sobie to tłumacz

Gość dsdesdsd
Nie mowie ze wszyscy wartosciowi faceci sa sami, ale bardzo duza czesc jest sama.

Gość prawiczek z warszawy
A czemu autor tej wiadomości miałby być ułomny może szuka sobie dziurki na boku bo żonka mu się znudziła :)

I niby jest to spowodowane tym, ze sa tacy wartościowi? Chyba zartujesz. Moim zdaniem wszystko zalezy od tego czy mialo sie szczęście spotkac odpowiednią dla siebie osobę, niezależnie od tego jak "wartościowi" jestesmy. A to, ze ktos ma wygórowane wymagania wcale nie świadczy o jego wartosci, chyba jedynie sam sie w ten sposób dowartosciowuje.

Gość dsdesdsd
dziwne ze Ci wartosciowi faceci maja mneisjze szczescie od tych mniej wartosciowych. Nie od dzis wiadomo ze kobieta wybiera faceta a nie facet kboieta i dlatego Ci wartosciowi sa sami

Gość prawiczek z warszawy
Nie można mieć zbyt wygórowanych wymagań, albo się nam osoba płci przeciwnej podoba albo nie

Mozna miec wygórorowane wymagania, wiele osob szuka idealnego partnera, jakakolwiek wada wyklucza zwiazek z taka osoba. A ludzi idealnych nie ma, a zwiazek to kompromis.

A moze ci mniej wartościowi wg Ciebie, okazują sie bardziej wartościowi przy bliższym poznaniu. No i moze masz inne pojęcie wartosci niz kobiety...

Gość tgfredswrft
dsdesdsd rozumiem ze piszac ze wartosciowi faceci sa samotni piszesz o sobie :D:D Wiekszej bzdury dawno nie czytalam. Jak ktos jest fajny,usmiechniety i otwarty na ludzi to nie ma problemu z nawiazaniem relacji a co za tym idzie stworzeniem zwiazku.

Gość dsdsdsdsds
Pisze o wartosciowych facetach a nie o sobie, widzisz roznice? Nawiazywanie relacji, posiadanie znajomych a stworzenie zwiazku, posiadanie kobiety to dwa rozne swiaty. Kobiety boja sie inteligetnych facetow.

Gość dupa slonia
faceci to chooje, ale to nie znaczy że Ty musisz być taka sama a tak w ogóle, to jakiś desperat

Gość przegralas zyciee
faceci chca waszej doopy taak jak wy chcecie kasy faceta. i nie ma normalnych ludzi przyzwyczajaj sie

Gość do mnie na nk mezaci pisali
ze bardzo im sie spodobalam i ze proponuja mi sponsoring,kurwa czytasz takie wiadomosci i zal sciska.Jeszcze smia opisywac swoje zycie seksualne z zona,ze taka i owaka,ale jej nie zostawia bo kasa,dom i dzieci.ze bywaja w miescie mojego zamieszkania ale bywaja co tydzien i spotkanko na pare godzin,ale zona nie moze sie dowiedziec.kiedys jednemu napisalam,ze wysle to jego zonie,to mnie blagal ,zebym tego nie robila.zal zal zal.odechciewa sie zwiazkow