Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezPseudonimu

mój chłopak egoista

Polecane posty

Gość BezPseudonimu

Hej. Mam załamanie... Mój chłopak to egoista totalny, powiedział mi żebym sie do tego przyzwyczajała, bo nie zamierza się zmienić (nawet dla mnie). Często jak idziemy gdzies z jego znajomymi to idę z tyłu, w ogóle nie czuję się jego dziewczyną... mówi że mnie kocha, ale tych słów jest dużo a czynów mało. Mamy e-związek, częste gg, zamiast spotkania. Dla niego to wygodne, dla mnie nie : / Gdy jest pijany zmusza mnie do sprawiania mu przyjemności, nawet jak nie chcę, zawsze jest chłodny uczuciowo, niekiedy są momenty, ale rzadkie, kiedy mnie przytuli. Pali jointy i papierosy, pije, zamierza ze sobą zrobić eksperymenty, typu tatuaż czy soczewka kolorowa do oka. Bije się. Jest bardzo dowartosciowany, aż za bardzo. Mi nigdy krzywdy nie zrobił, ale momentami czuję się tak samotna i mam doła, on próbuje mnie zrozumieć ale nie wie, że to przez niego. Nawet nie chcę mu o tym wspominać. Próbuję się stawiać w jego sytuacji i rozumiem że cieżko mu sie żyje, ale często sie o niego boję. Dbam o niego, pomagam mu, jestem romantyczką a on nie. Nie wiem co mam robić, kocham go, tylko tak często sprawia mi ból.... czy to ten właściwy?

nie wiem, czy to nie prowokacja. jeśli prawdziwe jest zdanie "Gdy jest pijany zmusza mnie do sprawiania mu przyjemności, nawet jak nie chcę", to tu nie ma nawet 5 sekund nad czym się zastanawiać!!!!

Gość BezPseudonimu
podszyw

Gość Zupa pomidorowa Carli Bruni
Uciekaj...To niedojrzały idiota, któy chce mieć władzę nad twoim ciałem i umysłem.

Gość lalalalagut
Nie wiem może to co napisze jest głupie ale wydaje mi się że mój chłopak tez jest egoista bo np przychodzi do domu tylko z jednym objadem , tylko z jednym ciastkiem itd. kupuje tylkom dla siebie .A kiedy pytam sie go o to denerwuje sie i mówi ze to calkiem normalne ,że jeżeli ma tylko jedno to proste ze sam to zje ....help

Gość Dalar
-----> do autorki To jest żalosne co piszesz, tyle fajnych facetów wokół a ty musiałaś zabrać się za menela. Moja rada to rzuć go w pierony, po co ci taki sedes? Oczywiście kobiety mają problem bo się "zakochują" Ja też miałem ten problem, zbyt łatwo zakochiwałem się w profilach internetowych. Teraz jednak patrzę z większym krytycyzmem i na pewno nie zaangażuję się dopóki nie poczuję pozytywnej reakcji drugiej strony. Reakcje Twojego faceta są stricte negatywne. Nie zostawisz go - będziesz cierpieć. Nie jesteście dopasowani.

Po 1: twoj chlopak to zajebiscie tepy buc. znajac zycie mial problemy z ukoznczeniem szkoły, nawet zawodówki. Po2: Bolesne ale prawdziwe: ... jesteś jeszcze głupsza niz on skoro pozawalsz sie tak traktowac nie masz szacunku do samej siebie!!! Po 3: prawdziwe ale nigdy tego sie nie dowiesz albo przynajmniej on ci tego nie powie: na wiecej niz 100%%%%% notorycznie cie zdradza i na pewno to sie nie zmieni. Po4: Ogarnij sie kobieto! Rzuć go w pizdu i zostań sama, bo napewno żaden normalny facet sie Toba nie zainteresuje skoro byłas z takim psycholem. To tyle:)

Gość Czyli podsumujmy
Z Twojego opisu wynika, że Twój chłopak to: pijak, palacz, narkoman, narcyz, gwałciciel i agresywny psychopata. A Ty się martwisz tylko tym, że jest egoistą?!

Gość Czyli podsumujmy
A, i jeszcze zapomniałam dodać: sknera i tyran.