Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wanabeee

jaka głupia sytuacja

Polecane posty

Gość wanabeee

otóż... Wczoraj przyszła do mnie przyjaciółka. Miałam urodziny, w prezencie dała mi śliczną bransoletkę. Założyłam przy niej, mierzyłam i ogólnie z nią przez chwilę pochodziłam. A potem, kiedy byłam w łazience, bransoletka spadła mi z ręki... wprost do dziury w umywalce. Nie udało się jej wyciągnąć. Nie wiedziałam, jak to powiedzieć koleżance. Wyszłam z łazienki. Powiedziała: oo, zdjęłaś. Ja mówię że tak, że na razie schowałam do pudełka z biżuterią. Najgorsze jest to, że moje urodziny świętujemy dzisiaj, wychodzimy do klubu z paroma przyjaciółmi. I kumpela bardzo się cieszy, bo myśli, że ja tę bransoletkę założę... nawet mi mówiła, jak świetnie będzie pasować do mojego łańcuszka, który miałam także wziąć. Co zrobić? pomóżcie :(

Gość SIEMAHENIU!
Załóż na rękę umywalke. CHociaż nie wiem, czy to, co mówie, ma jakikolwiek sens. :/

Gość sdfghjkl
przeciez odrazu moglas ją wyciągnąć,wystarczyło rozkrecic kolanko.Spróbuj jeszcze dzisiaj to zrobic.

Gość co za los, blagam
boze to chyba prowo, jak mozna byc tak glupim,. trzeba bylo od razu wezwac hydraulika

Gość wanabeee
ja nie mam czasu na rozkręcanie... a że to było wczoraj i że tak głupio skłamałam, to potem nie było jak tego zrobić, inni domownicy lali wodę z kranu i w ogóle...

Gość seksowna kobieta
wiesz jak jest skonstruowane kolanko? rozkręć!!!

Gość wanabeee
rozkręciłam i nie ma... za jakąś godzine wychodzimy i co mam powiedzieć koleżance :(

Gość seksowna kobieta
powiedziałbym ... albo prawdę. albo juz teraz zadzwoniła i udawała wściekłą krzycząc, że twoja siostra albo mama ukradły ci bransolatke nie pytajac sie o nic pozyczyły, ze jestes wsciekła, popros mame lub siostre o pomoc,

Gość prawde powiedz i tyle
jw

Gość kramikZprecelkami25
A jaka to była bransoletka? taka z nawlekanymi cukierkami??? to się już pewnie rozpuściła

Gość wanabeee
ale jak tak będę kłamać, to potem przy najbliższej okazji i tak się wyda że jej nie mam... nie wiem, mam sobie kupić identyczną? :(

Gość mowie wyraznie ze nie obraze s
powiedz ze tak sie stalo... no bo co zrobisz

Gość seksowna kobieta
powiedz prawdę. Ja bym tak zrobiła. Na jej miejscu byłoby mi przykro, ale byłam bym dumna, że tak się moja przyjaciółka przeraziła moim samopoczuciem i uczuciami.

Gość wyjmij to jak najszybciej
bo jak ci się odpływ zniszczy to dopiero będziesz miała problemy i koszty.

Gość seksowna kobieta
no jak ma wyjąć, skoro w kolanku nie ma?