Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość acacacaiam90

czy straciłam przyjaciółkę???:(

Polecane posty

Gość acacacaiam90

Jest mi bardzo przykro przez wlasną głupotę... Chodzi o to że w młodości mialam bardzo dobrego kumpla i przyjaciółkę nieraz gdzies się spotykaliśmy razem to byly super czasy... pozniej oni zaczeli ze soba chodzic kibicowalam im jako parze ale wtedy juz sie spotykalam tylko z nia na jakies kawki herbatki bo sama tez mialam chlopaka i nie spotkalysmy sie juz tak jak dawniej po 3 latach zwiazku ona zwierzyla sie mi ze podoba jej sie inny i ze zaczela do niego pisac ze czuje sie w skowronach jak odpisze a jak nie to denerwuje ja wszystko kasowala zdjecia wspólne i nagle z nim zerwala a po tygodniu spotykala sie z tym kolesiem.. jej dawnychlopak a moj dawny przyjaciel i chlopak ktory byl naprawd wporzadku zaczal sie mnie pytac o co chodzi byl wrakiem czlowieka plakal na moich oczach aż w koncu pękłam i mu powiedzialam o wszystkim pod warunkiem ze sie nie wygada.. i tak bylo dopoki nie zaczal jej wyzywac i byl bardziej natretny...wtedy powiedzialam zeby dal sobie spokoj i znalazl nowa bo widzialam ze ona juz napewno do niego nie wroci.. sama zaczelam urywac kontakt.. i wkoncu jej o tym powiedzial teraz ona ma straszny żal o to ze powiedzialam mu wszystko i sie do tego nie przyznalam czy jest szansa odbudowac ta przyjazn? do niego juz skasowalam numer i powiedzialam zeby juz nie pisal bo zachowal sie jak dzieciak:/ zaluje ze mu to powiedzialam wzial mnie na litosci na to ze go lubialam...:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować