Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maryska44

Uderzyłam córkę!!!! Ona chce do zawodówy!

Polecane posty

Gość maryska44

Ona chce isc do zawodowy, nie wyrazilam na to zgody ma isc albo do liceum albo do technikum, ja nie bede sie za nia cale zycie wstydzila. Zmusilam starszego syna by poszedl do technikum bo tez chcial isc do gorszych, zmusze i corke.

Gość siebie zmus do
leczenia psychiatrycznego.:)

Gość mamamam26
popieram - ty do psychiatry ja skończyłam technikum, potem licencjat płatny dzienny, mgr zaocznego płatnego - siedze w domu i nigdzie nie moge znaleźć pracy - nawet w sklepie mnie nie chcą!! a dziewczyny po zawodówkach lepiej sobie radzą - takie po handlówce czy fryzjerki - dwie mają swoje zakłady i trzepią kase a ja siedze i modle się żeby mnie przyjęli sprzedawać bluzki bo i tam mnie nie chcą - a mature jak zmądrzeje to zawsze może eksternistycznie zdać

Gość a takie tam......
jak chce ci sie kogos lac, to WYPIEERDAALAJ NA RING DO WALKI W KISIELU , paranoiczkna despotko

Gość Kaśka-Baśka
Nie rozumiem przecież to życie Twojej córki a nie Twoje.Może Ona ma zdolności fryzjerskie albo krawieckie i to chce w życiu robić.Nie każdy musi być lekarzem czy tez prawnikiem.Najważniejsze to robić to co się lubi.Zawsze przecież po skończeniu zawodówki może iść do szkoły wieczorowej jeśli zechce a potem nawet na studia.Zawodówka nic nie przekreśla.Za to takie zachowanie jak Twoje może naprawdę zepsuć Twoje relacje z córką.I jeszcze jedno czy jak Ty zrobisz coś nie po czyjejś myśli to ta osoba Cię bije?

Gość kkrraakk
I zapewne uważasz się za dobrą matkę???:/

Gość Prowokacja kolejna
Na pewno.Nie odpisujcie dziewczyny bo nie ma komu.

Gość alez niektorym sie nudzi
i juz nie wiedza co wymyslac.... :P