Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeetee90

jestem dziewicą i nigdy w życiu nie związałabym się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość janekkkkk3322435364564
michałku ranisz mnie, a jak chciałem z tobą być na dobre i na złe 😭

Gość Askerio
No i janka zjechly tymi podszywami. Akurat on i michal dobrze gadaja.

Gość Askerio
Ja mam swoj powod do dumy. W ciagu kilku lat odtracilem i dalem kosza wielu ladnym panienkom. Ich ego leglo w gruzach. Jestem skrajnie niedostepny i to mi sprawia wielka frajde.

Gość Askerio
teraz przerzuciłem się na facetów, bo im też trzeba utrzeć nosa

Gość Askerio
Szczerze to samotne życie jest do kitu, lepiej żyć z babą. Samotność prowadzi do samobója, a na fajną kobietę można trafić.

Gość Askerio
Nie jestem ciotasem wiec cokolwiek napisza te suki pod tym katem to nieprawda. Jestem dla was nieosiagalny i to was boli.

to znaczy, ze dla mnie jesteś osiągalny misiaczku słodziaczku?

Gość Askerio
Jak bym chcial kogos miec to bym mial. Ale ja wole byc sam zamiast z baba. Te stworzenia mnie jakos nie przekonuja

Gość Askerio
Osiągnąć mnie może jedynie inna rozumna istota, czyli drugi facet. Pierdolcie sobie co chcecie, niestety żeby stworzyć z kimś związek nie oparty tylko na seksie tylko też uczuciach to tym kimś może być jedynie facet, kobiety są uczuciowe tylko w sensie sexu, mają mieć dużo wrażeń i tyle

czyli mamy szansę. stworzymy idealny związek

Gość Askerio
Podszywajcie sie dalej miernoty. Wspoolczuje waszym facetom.

Gość Askerio
mój facet jest idealny, nie to co ci wasi miernoty

Gość Askerio
głupi chuju, nie odróżniasz już faceta-podszywacza od baby?

Gość Askerio
Nie dalbym sie wam nawet dotknac. O ssaniu mojego mozecie tylko pomarzyc.

Gość Schwinn
Ja też jestem aseksualistą, ale tak kobiet nie wyzywam. Nie ich wina, że są jakie są. :classic_cool:

Gość tym dziewicom też nikt niczego
nie dotknie, oprócz nich samych. haha! i bardzo dobrze, hołota ma się dalej nie rozmnażać tylko wyginąć!!!

Gość Schwinn
Biore w dupe

Gość Askerio
panowie ale wy to co innego

może stwórzmy klub aseksualistów

nie marudź tylko czytaj

Gość masz rację w 200%
starczy poczytać prawiczki z kafe i wiadomo, że lpiej być samą niż z takim tłukiem

Gość nieeenienienienienie
Masz racje. ja stracilam dziewictwo z doswiadczonym. co prawda potem bylam z prawiczkiem, ale powiem szczerze ze jakbym stracila dziewictwo z prawiczkiem, bylabym sfrustrowana i miala dziwne wyobrazenie o seksie:o aha i mam nadzieje ze nie bede juz miala zadnego prawiczka, bo oni maja cos nie tak z glowa, brak seksu rzucil im sie na mozg. zawsze beda czuli sie gorsi bo sa niedoswiadczeni

Gość nieeenienienienienie
i tu wcale nie chodzi o czystosc tylko o to ze prawiczki 25 wzyz sami sie uwazaja za nieudacznikow, stad ich plucie jadem 🖐️

Gość A ja stracilam dziewictwo
z prawiczkiem i powiem wam, ze to byla straszna trauma :o nawet nie chce tego opisywac :o Bo na samo wspomnienie mam dreszcz obrzydzenia. Zdecydowanie nie warto zaczynac z prawiczkiem, ja potem nie moglam sie przekonac do seksu przez 2 lata :o Strasznie bolalo a on myslal tylko o tym, ze sam jest zdenerwowany... Nigdy wiecej prawiczkow!!!

Gość prawiczek , rozumiemy, że to
facet który sie gówno zna na seksie, choć zaliczył, juz tzw pierwszy wsad. Dla dziewczyny, pierwszy raz , jest przeżyciem, które później rzuytuje na jej życie seksualne. Jesli chłopak , zrobi to umiejętnie i będzie to miłe przeżycie, dziewczyna ma później miłe wspomienia i nie oznacza, wcale, że jest puszczalska i dupodajka. Ja osobiście, do dziś wstydze sie swojego pierwszego razu, wypadło fatalnie, przedwczesny wytrysk, dziewczyna nie wiedziała co jest , grane, i ogólnie, dobrze, że sie śmiać nie zaczęła, bo kompromitacja byłaby na całego. Ale pewno , była tak samo niedoświadczona jak ja, i jakoś to wszystko , przetrawiło się. Prawiczki , chcą dziewic, bo myślą, że są tak samo niedoświadczone jak oni i kompromitacja, będzie minimalna. Coż, takie jest życie.

Gość dsdsdsdsds
Jak zwykle w takim temacie pojawia sie stek bzdur. 1 Prawiczki chca dziewice nie dlatego ze dziewice maja blone, to nie ma zadnego znaczenia. Liczy sie czystosc psychologiczna a nie jakas blona. Dziewica moze nie miec blony bo np stracila ja przez intentywne uprawianie sportu. Taka dziewica bez blony jest dla prawiczka tak samo wartosciowa jak ta z bloda bo chodzi o czystosc psychologiczna umyslowa. 2 Prawiczki chca dziewicy bo chca cale ciastko, a nie ciastko nadgryzione. Chca nowe ubranie a nie ubranie po kims, kupione w lumpeksie. Towar z 2 reki zostawiaja facetom z 2 reki, nadgryzionym ciastkm czytac facetom ktorzy nie sa prawiczkami. 3 Jest oczywiste ze prawodobodobienstwo ze dziewica, zdradzi po slubie meza jest mneijsze niz kobieta ktora dziewica nie jest. Pisanie ze dziewica po slubie zdradzi bo bedzie chciala sprobowac innego jest tak samo glupie jaki pisanie ze szansa ze alkoholik po slubie przestanie nauzywac alkoholu po slubie jest wieksza niz od tego ze abstynent ktory raz sprobuje alkoholu stanie sie alkoholikiem i zacznie naduzywac alkoholu.

Gość prawiczkowa pogromczyni
a tu jak zwykle prawiczątka uskuteczniają swoje abstrakcyjne mądrości :D mój pierwszy partner seksualny był 10 lat starszy (do dziś została mi słabość doi starszych) i dokładnie wiedział, co zrobić, żeby ten pierwszy raz był dla mnie możliwie najbardziej satysfakcjonujący. seks z prawiczkiem odpada w przedbiegach :D a to dlatego, że ja lubię konkretny seks, gdzie facet ma przewagę, potrafi mnie zdominować, dać klapsa, uszczypnąć sutki i PRZEDE WSZYSTKIM: nie ma oporów, nie zastanawia się, co wypada, a co nie. nie waha się. a prawiczek pewnie się spuści, zanim wsadzi, a piersi nie dotknie, o pupie nie wspominając:D więc prawiczkom w łóżku (i w życiu) mówimy stanowcze, acz delikatne: N I E :classic_cool:

Gość dsdesdsd
Ty mowisz nie prawiczkom, ja mowie nie glupim kobietom. Cnoty sie latwo pozbyc, glupoty nie. To nas rozni.