Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeetee90

jestem dziewicą i nigdy w życiu nie związałabym się z prawiczkiem

Polecane posty

Gość janekkkkk3322435364564
sam fakt ze jestes kobieta w moich oczach cie dyskwalifikuje, zobaczcie na linka powyzej oto ,,akt" na nim doskonale widac jak wyglada kobeeeeta

Gość uhiuiuh
faceci są fuj fuj fuj, potrzebni tylko do zapłodnienia, chodzą po ulicach, nie mają żadnych ograniczeń i zamiast sie z tego cieszyc to pyskują i szukają zwady

Gość do janekkkkk
Idiota z ciebie. Teraz będziesz ranić niewinne dziewczyny za to, że inna była wredna? Opanuj się.

ja już zraniłem :D:D:D:D a czy dalej bede ranił to zależy :D ale chyba tak. brzydze sie nimi gleboko

Ja mam od kilku lat świetnego faceta. Ale tamten był pierwszy, z którym stworzyłam związek. Na szczęście krótki

Gość uhiuiuh
janekkkkk3322435364564 - a ja sie brzydze takimi jak ty.Za kogo ty sie uwazasz,ze nibyj estes facetem to jestes lepszy? smiechu warte.To,ze masz chuja miedzy nogami nie czyni cie lepszym,raczej z tego co piszesz wynika,ze jestes ograniczonym głąbem

Tak się Tobie wydaje, że zraniłeś. Wykorzystały Cię i pozwoliły odejść

żadna dziewczyna nie jest niewinna. baba stoi niżej niż facet, ja nie wiem skad sie wzięło to równouprawnienie :O

Zaliczasz pewnie jakieś półgłówki i myślisz, że ogier z Ciebie.

Gość do janekkkkk
Kiepski z ciebie prowokator ;)

...aaa idz sie ogarnij nim bedzie za pozno, widac ze baba pisze bo nie kuma nic a nic. to ja je wykorzystalem elegancko, nawet kasy nie stracilem za duzo, tylko najbardziej podstawowe wydatki. :D

Kobieta to tylko trochę inteligentniejsze stworzenie od psa czy kota i tak należy was traktować jak zwierzę.

kobieta to chooj z cyckami ;)

Gość do janekkkkk
Chyba, że naprawdę już ci z tej nienawiści powyłączały się wszystkie szare komórki. Ale obstawiam raczej prowokację. Nie wierzę, że ktoś może naprawdę mieć takie myśli jak ty. Człowieku ty powinieneś pogadać z psychologiem o tym co cię boli. Od razu poczujesz się lepiej.

Płaciłeś za to, że mogłeś je zaliczyć. Oj to się wcześniej nie zorientowałeś, że jestem kobietą? Czytanie ze zrozumieniem poćwicz.

nie, mowie serio, czuje ogromna niechec do kobiet, dupczyc dupczyłem, wyruchałem tak jak mi sie podobało i zostawiłem, nie chce z zadna byc, bleeeee :O

Gość raczej z psychiatrą
niech pogada

Rozumiem, że pisząc te bzdury o kobietach macie na myśli również te z Waszej rodziny? Mama jest na równi z kotem?

Gość uhiuiuh
a facet to dopiero zwierze i to myslace chujem.Agresywne,nienawistne,z wybujałym ego.myslace tylko o tym zeby chuja wsadzić.Szydzące z milosci i uczuć.Z kompleksow wmawiajace sobie,ze kobiety stoją niżej.Oczywiscie mowa o debilach pokroju janka.

na tym forum zdecydowana wiekszosc facetow co pisze to co ja, a te flądry zakładaja o nich tematy, nie ma tutaj facet który by nie myslał ze kobiety to scierwa sa. :D

One z Tobą też nie chcą być najpewniej. Niedojrzały emocjonalnie chłopaczku

Gość uhiuiuh
w dodatku zamykajace swiat w schematy i uogolnienia.JA potrafie rozroznic tych normalnych od debili.A takie ograniczony to powie,ze wszystkie kobiety są takie same

Pewnie, że nie ma tu takiego faceta. A wiesz dlaczego? Bo normalni mężczyźni nie siedzą na babskim forum

Gość uhiuiuh
tak,bo ty znasz osobiscie wszystkich facetow stad :D no chyba ze faktycznie znasz bo siedzisz tu non stop,to wtedy sie nie zdziwie,ze taki pojebany jestes :D

bo są :D nie ma z nich pożytku, gdyby nie konieczność rozmnażania sie i wsadzenia fiuta od czasu do czasu to nie wiem do czego one sa potrzebne. nic nie umieja, inteligencja nie dorównuja eeeee :O

Gość do janekkkkk
W sumie to był już taki jeden (a nawet nie jeden) gość z podobnymi poglądami, tyle, że skierowanymi na Żydów, więc nie ma co lekceważyć tak do końca. Może właśnie drugi Hitler nam się rodzi, tyle, że ten nienawidzi akurat kobiet.

Tak mam tutaj namyśli także moją mamę, siostrę i śp. babcię. Jeden wyjątek to moja szefowa z pracy. Jedna normalna baba na świecie. Ale jest ponad 15 lat starsza ode mnie i w ogóle nie myśli o związkach. Jest sama i ma wyjebane na to.

baby są bleeeee :O rzygam