Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneeeetee90

jestem dziewicą i nigdy w życiu nie związałabym się z prawiczkiem

Polecane posty

"Musze cie rozczarować, ale nigdy nie byłam na tego typu portalach, ale zakładam że ty owszem i to często bywasz" Nie bywam. Za granicą też nie byłem ale co nieco o świecie wiem.

"darker a ty dalej o sobie, egoisto jeden" Jakby ludzie myśleli o sobie zamiast czekać az inni się nimi zainteresują to byłby lepszy świat.

Gość ja tez bym
oj czyli tylko dom i kafe, jak przykro. I teraz już wiem skąd u ciebie takie ograniczenia co do wiedzy o seksie.

"oj czyli tylko dom i kafe, jak przykro" A mi nie. W domu przynajmniej się nie nudzę.

Gość hjikujhkhjl
"a czy prawiczku słyszałeś o takim czymś jak rozmowa o seksie, o upodobaniach łóżkowych? Związek polega na rozmowie miedzy innymi też na temat seksu." Taa... Dziewica się mądruje o związku i rozmowach o seksie. Buahahahahaha! Jak partnerka dobra to rozmawiać nie trzeba, bo sama instynktownie się dopasuje. Już widzę jak nawijasz facetowi jak ma cię całować i gdzie rękę położyć. :D

Gość ja tez bym
kkijuliokuluijlkjj nie uogólniaj. I skąd myślenie, że dziewice są księżniczkami nic nie potrafiącymi? Owszem doświadczenia brak, ale jakąs wiedzę się ma i znajomośc swojego ciała też. Wiec gdzie ty tu widzisz tylko wymagania wobec facetów? Wobec siebie też wymagamy

"Już widzę jak nawijasz facetowi jak ma cię całować i gdzie rękę położyć. " Ściągawkę z COSMO sobie zrobi :D

Gość jarkoz
to umów sie z Chrisem Brownem on ci pokaze w lozku i nie tylko gdzie jest miejsce kobiety .

Idę sobie, paszczury. Przyjemnego dostawania w mordę od waszych przyszłych facecików. Ze wszech miar na to zasługujecie.

Gość ja tez bym
hjikujhkhjl jak zwykle nic nie rozumiejący prawik :O przecież wiadomo że na początku się rozmawia oólnie a póxniej o spelnianiu fantazji zarówno faceta jak i kobiety. W jakim wy swiecie żyjecie?

Gość ja tez bym
a tak poza tym co jest złego w instruowaniu faceta gdzie ma mnie dotknąć żebym poczuła większą rozkosz?

Gość hjikujhkhjl
A jakie ty masz fantazje i co byś była w stanie spełnić?

Gość ja tez bym
chyba nie sądzisz, ze napisze o takich sprawach na forum, żeby prawiki miały się przy czym ślinić :P

Gość kizia mizia89998
autorko- jesteś kurrwą. dobranoc

Gość hjikujhkhjl
"a tak poza tym co jest złego w instruowaniu faceta gdzie ma mnie dotknąć żebym poczuła większą rozkosz? " Przecież same piszecie, że nie macie zamiaru nikogo niczego uczyć i jak facet nie umie czegoś w seksie to jest zły. Chciałyście przez cały temat doświadczonego. Zmiana zdania?

Gość ja tez bym
oj prawiku prawiku muszę cię chyba uświadomić, ze każdej kobiecie co innego sprawia przyjemność. Facet nawet nie wiem jak doświadczony i tak musi nauczyć się drobnych elementów tego co danej kobiecie sprawia największą przyjemność. Co innego jest przełożenie ręki faceta z piersi na pupę a co innego uczenie prawiczka gdzie jest łechtaczka do czego służy, jak dotykać albo gdzie włożyć penisa :O

"a co innego uczenie prawiczka gdzie jest łechtaczka do czego służy, jak dotykać albo gdzie włożyć penisa " Wy jesteście jeszcze głupsze niż przewiduje ustawa. Naprawdę skończona kretynko myślisz, że to jakaś fizyka kwantowa? Ale po co ja się produkuję? Tępa i tak nie zrozumie tylko będzie dalej wszystko do siebie naginała.

Gość ja tez bym
co darker uraziłam męską dumę i pokazałam jacy są naprawdę prawicy?

Gość hjikujhkhjl
"a co innego uczenie prawiczka gdzie jest łechtaczka do czego służy, jak dotykać albo gdzie włożyć penisa" Czy cię do reszty pojebało! :D Takie rzeczy to wiedzą już dzieci w podstawówce i nawet na biologii o tym uczą. Nie rób z ludzi idiotów. To, że ty nie uważałaś nie znaczy, że wszyscy. Wiesz w ogóle dziewico gdzie jest penis i co się z nim robi? Bo coś mi się wydaje, że twoje braki są zbyt duże do odrobienia nawet z doświadczonym.

Gość bhthtryryrt
hahahaha, mylisz się :) PRawik może i wie, co to łęchtaczka, ale najwyżej ją muśnie, albo ściśnie za mocno i myśli że jest zajebisty. Prawiczek nie wie, że trzeba ją głaskać aż do orgazmu

"uraziłam męską dumę i pokazałam jacy są naprawdę prawicy?" Pokazałaś jaka jesteś głupia.

Gość ja tez bym
penis wystaje z pępka i jest wkładany w pępek żeby w brzuchu była dzidzia.

"Prawiczek nie wie, że trzeba ją głaskać aż do orgazmu" Jeszcze większa idiotka. Nie rozmnażajcie się dla dobra rasy ludzkiej.

Gość ja tez bym
kolejny, który został urażony i uświadomiony w swojej niewiedzy :D żal mi was prawiki, ale może na lace się pouczcie ;)

"A wy wszystkie dziewice? Czujecie się wypaczone? Ciekawe dlaczego ta błonka ma dla was tak wielką wartość, że tylko dla niej rezygnujecie z seksu, który mogłybyście mieć już od lat." nie jestem dziewicą i nie wiem czemu się do mnie przypierdoliłeś głąbie :o🖐️

Gość janekkkkk3322435364564
ęęę uhaeee bleeee ihaha chau chau miał miał meee muuuuu kwiecień plecień gdyby kózka nie skakała to bolec stolec dziki pierrrdolec elemele dudki dziki wąż, chooj malutki ihhhaaaa kopernik na dachu rachu ciachu chooj moj twoj wasz nasz grzyb muchomór :D:D:D:D i żwirek. To Wam mogę powiedzieć, co myślę o tym temacie :)

Gość ja tez bym
o i już mam podszywaczy, ach zaszyt po prostu :D zapewne kolejny prawik do kolekcji :D nie będę już was dłużej panowie uświadamiać ;) a przedmówczyni na temat łechtaczki i orgazmu bardzo trafne spostrzeżenie ;)

A mój były starszy ode mnie i bardziej doświadczony nie rozróżniał łechtaczki od warg sromowych mniejszych i nie miał pojęcia co z nią robić jak mu pokazałam gdzie jest.