Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wody płodowe

wody płodowe

Polecane posty

Gość wody płodowe

hej dziewczyny! mam pytanie poniewaz jestem w ciazy pierwszy raz wiec nie wiem... powiedzcie mi jak wygladaja wody płodowe??od kilku dni ciagle mi cos leci z pochwy czyje tak jak by mi sie krocze pociło ...jak patrze to to jest przezroczyste jak woda czy to mozliwe ze to te wody???

Gość wody płodowe
naprawde zaczynam sie martwic ...dlatego tez pisze dodam ze jestem w 38 tygodniu ciazy

Gość smerfetkaaaaa
tak mogą to być wody , mogą się sączyć ...lepiej jedź to sprawdzić! Mi wyciekły prawie całe bo mały siedział pośladkowo ale jak jest normalnie ułozony może zatykać kanał rodny główką i dlatego mogą się powoli sączyć anie wylecieć całe. Który tydz ?

prawidłowo wody płodowe są przezroczyste i mają rybi zapach, u Ciebie może to jest taka rozwodniona wydzielina, która często występuje w ciąży, ale jak myślisz, że to wody się sączą, to masz dwa wyjścia - do szpitala - do apteki po test wykrywający wody płodowe

Gość wody płodowe są
przeźroczyste i mają lekko rybi zapach. U Ciebie mogą to być wody, bo mogą się sączyć powolutku przez kilka dni. Przejdź się do lekarza.

Gość wody płodowe
38 tydzien jak to poleci to wyglada jak woda ale jak zaschnie to to jest takie jagby białawe

Gość wody płodowe
do hally czyli ta wydzielina jest taka jak opisałam ??wizyte u ginekologa mam dopiero na piatek:(