Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 666 Mortal Love

BŁAGANIE O POMOC !

Polecane posty

Gość 666 Mortal Love

Czekałam na faceta trzy miesiące, bo wyjechał za granice a on mnie zostawił i nie chce wrócic. Teraz moje jedyne marzenie to mieć wychudzone ciało, błagam o sposoby jak nie jeść niemal nic i SZYBKO osiągnąć efekt wychudzenia. Na razie moje BMI to 17,7 i wyglądam normalnie. Proszę o pomoc doświadczone dziewczyny.

Gość 666 Mortal Love
Chcę wygladać jak Anja Rubik, bardzo mi na tym zależy :( Zdrowie nie ważne, tym się zajme później. Proszę o rady jak oszukać głód.

za kazdym razem jak poczujez glod miej pod reka autobiografie ofiar z oswiecimia, nic nie dziala lepiej na faceta jak wychudzone cielsko w z wylupiastymi oczami!

Gość 666 Mortal Love
Niech zobaczy co stracił i co ze mną zrobił...

Gość fghnm
Ja kupiłam aqua slim i piję od 2 dni. Mogłabym wcale nie jeść... Jem na siłę warzywa, owoce bo nie chcę się pochorować.

Gość 666 Mortal Love
Moja koleżanka ma anoreksje i wygląda idealnie, a jest starsza ode mnie. Ja też chcę mieć tylko nie wiem, jak oszukać głód żeby nie jeść teraz tydzień. Mam nadzieję, że to pomoże mi się pozbyć myśli samobójczych.

Gość 666 Mortal Love
Nie mam teraz za bardzo kasy na te super specyfiki, może jest inny sposób?

Gość 666 Mortal Love
Herbatke tylko kupie jutro na przemianę materii.

Gość 666 Mortal Love
Jestem lekko zdesperowana, muszę mieć szybko efekt. Ma tu ktoś rady, czy nie?

"Niech zobaczy co stracił i co ze mną zrobił..." powiem dobitnie jesteś głupia. bo zamiast się nim przejmować po prostu go olej i szukaj lepszego modelu.

Gość rece oopadaja
ja pierdole . sorki ale jestes idiotka. myslisz ze wroci jak zobaczy "co z toba zrobił" kobito obudz sie ja bym sie nawet nie przeja, bo jak cie zostawiam to mam kogos lepszego w czymstam i nie koniecznie chodiz o wyglad. moze tamta lepiej ciagnie albo daje w dupsko.

Gość glupia jestes jak but
i co myslisz z eon cie pokocha bo taka bidulka z ciebie ?/ co chcesz zeby byl z toba z litosci?? godnosic nie mas zpoczucia wartosci?? chcesz zyc z czlowiekiem ktory nic do ciebie nie czuje tylko litosc ??

Gość Puzel - Wuzel
kogoś tu mocno popierdo.liło

Gość rece oopadaja
nie sprowadzaj wszystkiego dowygladu , ogarnij sie i znajdz se kogos wartosciowego.

Gość 666 Mortal Love
Przeciez na tym forum stale sa topiku, że tłuste świnie są okropne. A ja taka jestem, chcę byc chuda. Skoro straciłam miłość to chce zapomnieć i mysleć tylko o chudnięciu teraz.

Gość rece oopadaja
zapozno , trzeba było myslec wczesniej a nie wpierdalac jak swinia. jesli jestes gruba to masz tendencje do tycia, wczesniej czy pozniej wrocisz do wpierdalania.

666 Mortal Love -> tylko że "tłusta świnia" to jest gdzieś w okolicach BMI 26 i to przy niekorzystnym rozłożeniu tych kilogramów... a ty wg BMI masz już lekką niedowagę.

Gość 666 Mortal Love
to chyba lepiej umrzeć

Gość 666 Mortal Love
Chcę być wychudzona a nie szczupła, dużo mam tłuszczu.

Gość rece oopadaja
no jak masz niedowage to zostawil cie z innego powodu niz twoja tusza ktorej niemasz. nie dawalas mu pojebac w dupe? nie obciagalas mu ?\ nie polykalas? nie bralas calego do buzi ? ... niewiem znalazl se kogos kto to robi.

dużo? to albo potszyw albo już wiem dlaczego ciebie zostawił ;D kobieta ma być kobieca (odpowiednie krągłości i figura) a nie wyglądać jak szkielet.

Gość 666 Mortal Love
Akurat robiłam wszystko co chciał, zawsze miałam dla niego czas a on wyjechał i przepadł...

Gość normalna reakcja
yyyyyyyyyyy jedyne co mozemy ci poradzic to psychiatra.Masz powazny problem dziewczyno i jak sie w pore nie zorientujesz to przezyjesz(albo i nie przezyjesz)koszmar.

Gość rece oopadaja
levviatan ma racje . moze jestes zachuda. skoro jestes szczupla z ruchanikiem sie ukladalo wiec nie wiem . wklej swoja fote to ci powiemy.

Gość 666 Mortal Love
Cały czas mam myśli samobójcze, jeśli nie schudnę to się zabije