Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 666 Mortal Love

BŁAGANIE O POMOC !

Polecane posty

Gość normalna reakcja
rece opadaja na chooj wpierdalasz tutaj swoje wypociny?

Gość rece oopadaja
a idzw pizdu ty trolu , zabije sie a czy to wyjscie. ?? byłas na pogrzebie kiedys ?? widzialas ja ktwoja mama placze po kims bliskim , wyobraz se ze bedzie plakala tak po tobie i to nie tydzien czy dwa, ale dluzej do tego kazde swieta czy ona zasluzyla zeby jak tak krzywdzic ... czy twoja rodzina na to zasluzyla ?

Gość 666 Mortal Love
Normalnie jestem pod innym nickiem, ale liczyłam na jakieś rady a wy jesteście za tępi

Gość normalna reakcja
sluchaj wpadniesz w anoreksje albo w bulimie na 100% jesli sie nie ogarniesz.Masz powazny problem.Rusz glowa i mysl logicznie.

Gość 666 Mortal Love
Myślałam, że dostanę jakies rady kiedyś były a teraz już nie ma tych fajnych ludzi tu.

Gość rece oopadaja
jakie rady , czego oczekiwalas ? a co hujowa rada zeby zaczac od nowa ? poszukac kogos wartego uwagi ?

Gość 666 Mortal Love
Nie chce, najpierw musze zapomnieć o nim. A żeby zapomnieć to muszę się zająć odchudzaniem.

Gość rece oopadaja
ok odezwij sie na kaffe jak zrzucisz 20 kg.

"Akurat robiłam wszystko co chciał, zawsze miałam dla niego czas a on wyjechał i przepadł" podstawowy błąd byłaś dla niego a on też powinien być dla ciebie a widać był tylko dla tego bo miał seks i kobietę na zawołanie...

Gość normalna reakcja
"Myślałam, że dostanę jakies rady kiedyś były a teraz już nie ma tych fajnych ludzi tu." sorki ale tylko totalny kretyn podaje anorektyczce sposoby jak zrobic z siebie kabanosa:/ jedyna i najlepsza rada to skorzystac z pomocy psychoterapelty.W przeciwnym razie grozi ci to: http://www.smog.pl/wideo/14706/anoreksja/ a pozniej smierc glodowa na wlasne zyczenie.Wiesz moze zrob juz przysluge sobie i sie pierdolnij z wierzowca,bo smierc z glodu to koszmar podobno.